Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Bu teoriye göre, boğa piyasası Bitcoin’i 76.000 ila 117.000 dolar arasına çıkaracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Albright Yatırım Grubu’nun kurucusu Bitcoin’in fiyatının tam potansiyeline ulaşmaktan çok uzak olduğunu söylüyor.

Bitcoin boğa piyasasında

Seeking Alpha’daki yeni makalesinde Victor Dergunov, son toparlanmayı “büyük olasılıkla Bitcoin’in bir sonraki boğa koşusunun başlangıcı” olarak nitelendiriyor ve önde gelen kripto para biriminin diğer varlıklar ile kıyaslandığına dikkat çekerek şu cümleleri kuruyor:

 Şu anda, potansiyel kullanıcıların yalnızca yaklaşık %0,56’sı Bitcoin’lere erişebiliyor, bu da potansiyel pazarın neredeyse %99,5’inin hala piyasada yer almadığı anlamına geliyor …

Bitcoin’in popülaritesi artmaya devam ettikçe, giderek daha fazla kullanıcının Bitcoin ağına katılması beklenmektedir. Ek olarak, Bitcoin ve diğer dijital varlıklar, mevcut finansal durumlarına göre alternatif para birimleri ve ödeme sistemleri görevi görür. Oysa Bitcoin’in piyasa değeri yalnızca 90 milyar dolar ve tüm kripto para birimi kapitalizasyonu sadece 180 milyar dolarken, dünyanın fiili para arzı 90.4 trilyon dolar civarında.

Boğa döngüsü

Dergunov, tarihin tekerrür edeceğine inanıyor ve bu inancına göre, BTC’nin “boğa döngüleri modelinin ayı döngüsüne dönüşmesi ve bunun tersi” devam edecek ve bir Bitcoin 100.000 doların üzerine çıkacak. Victor düşüncelerini şu şekilde dile getiriyor:

 Zirveden zirveye %500 daha düşük bir limit kullanırsak, bir sonraki döngüde Bitcoin 117.000 dolara yükselebilir. Sonuç olarak, bu dalgada olası zirvenin menzili 76.000 ila 117.000 dolar arasında değişebilir ve bu durumun ortaya çıkması muhtemelen birkaç yıl alacaktır.

Dergunov’un yükseliş görünümü, son zamanlarda Bitcoin gibi dijital varlıkların yatırım yapmak için çok tehlikeli olduğunu söyleyen varlık yönetimi firması Creative Planning’in görüşleri ile çelişiyor. Ek olarak, Blockchain kimlik platformu Civic’in kurucusu, ayı piyasasının bittiğine ikna olmadığını söylüyor.

Şu anda, kripto pazarı çoğunlukla kırmızı renkte. Bitcoin 5.250 dolarda %0,67 yükseldi. Ethereum 177,09 dolarda %0,84 düştü ve XRP 0,3538 dolarda %1,34 düştü.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telgraf kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip ediyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler, kullanımı bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor, yatırımlarınızı yapıyoruz, kar ya da zararlarınız yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi deneyim temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *