13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi
13 Ekim Bitcoin Cash (BCH) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

Bitcoin’e inat bu altcoin’ler yeşil alanda dans ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EOS, Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP), son 24 saat içinde ılımlı kazançlar ile kripto para birimi piyasasına liderlik ediyor. Bu arada, Bitcoin (BTC) aynı dönemde neredeyse hiçbir değişiklik olmadan çalışıyor. Bu gelişme bir altcoin sezonunu çağırıyor.

Altcoin’ler büyüyor ve EOS lider oluyor

Altcoin’ler şu anda pazarda ılımlı bir iyileşme lideri. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre EOS, son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 10’luk fiyat artışı ile ilk 10 arasında en iyi performans gösteren dijital varlık oldu. EOS, kumar dApp’larının yaşadığı son hacklerden etkilenmiyor gibi görünüyor. Saldırganlar kumar merkezindeki uygulamalarda kazanma koşullarını değiştirerek 30.000 EOS çalabildiler.

EOS şimdi en büyük 7. dijital varlık olarak alınıyor. Birkaç gün önce, son birkaç ayda zayıf bir performans sergileyen Binance Coin’i (BNB) geçti. Bitcoin Cash’in (BCH) hard forku olan Bitcoin SV (BSV) de son 24 saatte neredeyse %4 arttı. BSV hash oranı BCH ve BTC’ye kıyasla en düşük noktaya ulaşıyor.

Ethereum ve Ripple’da yükseliyor

Ethereum (ETH) ayrıca ılımlı kazançlar yaşıyor. Son 24 saat içinde kripto para birimi %4,3 büyüdü.  Ethereum geliştiricileri son zamanlarda İstanbul yükseltmesinin testnet lansmanını ilan ettiler. Bu, bu güncellemenin gerçekleşmesini bekleyen tüm Ethereum topluluğu için önemli bir şey. Testnet aktivasyonu 2 Ekim’de yapılacak.  Piyasadaki üçüncü ve beşinci sanal para birimleri olan XRP ve Litecoin de büyüyor.

XRP %3,07, Litecoin %3,05 oranında yükseldi. Litecoin yakın zamanda halving gibi bir olay yaşadı ve XRP topluluğu da Ripple’ın XRP’yi piyasaya sattığını tartışıyor.  Piyasadaki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 10.350 dolar civarında işlem görüyor ve 185,8 milyar dolarlık bir piyasa değerlemesine sahip. Ayrıca pazar baskınlığı, toplam kripto pazarının %70’ine yakın olarak yüksek kalıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir