Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı
Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı

Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, bu haftanın başlarında görülen 15.975 dolarlık zirveden bu yana önemli bir düşüş gördü. Önde gelen kripto para birimi bugün erken saatlerde 14.300 dolara kadar geriledi ancak sonrasında 15.000 dolara geri döndü.

14.000 dolar Bitcoin için çok kritik bir seviye

Analistler, destek olarak tutulan 14.000 doların bir sonraki yükseliş hamlesi için çok önemli bir rol üstleneceği görüşünde zira bu seviye, uzun zamandır Bitcoin için teknik bir öneme sahip. 2019 yaz rallisinde zirve olarak hareket eden 14 bin, aynı zamanda 2017’de yıllık mum kapanış noktasıydı.

Boğalar hâlâ kontrolde gibi görünse de bir analist yakında 14.000 doların test edilmesini bekliyor.

Aşağıdaki grafik, Bitcoin’in son birkaç hafta içindeki fiyat hareketinin Mayıs 2017 rallisiyle ürkütücü bir benzerlik taşıdığını gösteriyor. Ayrıca ilginç olan, BTC fiyatının şu anda bu fraktalın görüldüğü ilk zamandan neredeyse tam olarak on kat daha yüksek olması.

Fraktal, Bitcoin’in önümüzdeki hafta iki kez 14.000 doları yeniden test edeceğini, ardından bu seviyeye tutunabilirse ​​rallisine devam edeceğini gösteriyor.

Bu fraktali paylaşan trader, ağustos sonunda BTC’nin 9.755 dolara ulaşacağını da tahmin etmişti. O dönem sadece bir hafta sonra Bitcoin 9.800 dolara gerilemişti. 9.755 dolara ulaşılmadı ancak doğru olarak kabul edilecek kadar yakındı.

Uzun vadede olumlu görünüm devam ediyor

Bitcoin’in uzun vadeli eğilimi olumlu seyrini sürdürüyor. Gemini CEO’su ve Bitcoin milyarderi Tyler Winklevoss, geçtiğimiz günlerde BTC’nin son fiyat hareketi hakkında yorum yaptı:

2020 bitmeden Bitcoin için tüm zamanların en yüksek fiyatını göreceğimizi düşünüyorum. Fiyat bir aydan kısa bir süre içinde 10.000’den neredeyse 14.000’e çıkmış olsa da henüz gerçekten bir patlama yapmadı.

Winklevoss kısa süre önce, kripto para biriminin önümüzdeki yıllarda 500.000 doları aşabileceğini söyledi. Bu durumun yaşanması halinde BTC, altından bile daha yüksek bir piyasa değerine erişebilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir