İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin
İşte Bitcoin fiyatının yönünü tayin eden 3 gerçekçi tahmin

Bitcoin yeni rekor kırdı, peki sırada ne var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her şeyi başlatan kripto para birimi Bitcoin 9.700 dolar işaretini aştı ve böylece bu yıl bir kez daha zirveyi kırdı. Boğalar böyle devam ederse 10.000 dolar çok kolay bir hedef gibi görünüyor.

Bitcoin: Başka bir gün, başka bir yüksek yıl

Bitcoin fiyatı, 5 Mayıs 2018’den bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Bunu perspektifi sunmak için, Mart 2019’da Bitcoin fiyatının 4.000 doların altında olduğunu hatırlatmak gerekir. 2 Nisan’dan beri yükselmeye devam eden Bitcoin 9.811 dolar seviyesine ulaştı.

Bitfex-Teter gibi birçok yüksek profilli anlaşmazlık bile boğa trendini değiştirmedi ve küçük geri çekilmelerden sonra Bitcoin büyümeye devam ediyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre Bitcoin, 400 günden fazla bir süre içinde en yüksek fiyatına ulaşıyor.

BTC fiyatının neredeyse her gün yeni seviyelere yükselmesinin nedenleri ile ilgili olarak, analistler ana akım kabulün ana katalizör olduğu konusunda hemfikirler. Bakkt’ın fiziksel olarak verilen Bitcoin vadeli işlemlerini 22 Haziran’da test etmesi bekleniyor. Kriptografiye batırılmış Facebook, Bitcoin’i de yaygın olarak tanıttı. Bu arada, altın yükseliyor ve ABD Federal Reserve, oranları düşürüyor.

Sırada ne var

Kripto topluluğu, 10.000 dolarlık hedef için nefesini tutup bekliyor. Fundstrat’tan Tom Lee, daha önce, FOMO derecesinin, BTC bu psikolojik açıdan önemli fiyat seviyesini ihlal ettiği anda en yüksek seviyeye ulaşacağını belirtti.

https://twitter.com/TokenHash/status/1141932658613600257

Bu, esasen partiye henüz katılmamış olan perakende yatırımcıların toplu olarak BTC satın almaya başlayacakları anlamına geliyor. Öte yandan, piyasada güçlü bir satış baskısı olabilir. Kripto trader’ı Josh Rager, BTC yeni seviyelere ulaşmadan önce başka bir başarısızlık olacağını öngördü.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir