2018’deki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin tahmini geldi!
2018’deki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin tahmini geldi!

Bitcoin tahminleri tutan Brandt’tan efsanevi BTC fiyat tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki en popüler kripto analistlerinden biri olan ve Bitcoin tahminleri tutan Peter Brandt, Bitcoin’in resmi olarak dördüncü parabolik pazar döngüsüne başladığını söylüyor.

Peter Brandt: “Bitcoin dördüncü parabolik pazar döngüsüne başladı.”

Son BTC ayı piyasasının başlangıcını ve sonraki Bitcoin fiyat hareketlerini doğru bir şekilde bilen Brandt, Bitcoin’in önceki parabolik döngülerini gösteren bir tweet attı. Grafikte BTC’nin 100.000 doların üzerine çıktığını gösteren yeni bir potansiyel parabolik yol gösteriliyor. Mayıs ayında Brandt, ilk kez BTC’nin 2019 fiyat hareketlerini yeni uzun vadeli bir boğa piyasası döngüsünün potansiyel başlangıcı olarak tanımlamaya başladı:

Bitcoin 100.000 doları hedefliyor. BTC/USD paritesinin dördüncü parabolik aşaması 2010 yılına kadar uzanıyor. 45 yıllık trader’lık hayatımda başka hiçbir pazar bu şekilde bir grafikte parabolik olmadı. Bitcoin benzeri olmayan bir pazar.

Bitcoin tahminleri tutan analiste göre Bitcoin’in şimdiki hedefi 100 bin dolar

Brandt, CNBC muhabiri Ran NeuNer’e BTC’nin önceki boğa koşularını başında olduğu gibi “aynı durumda” olduğunu söyledi:

2011, 2012’ye dayanan uzun vadeli boğa döngüsüne gerçekten bakmalısınız. Ve 2013’ün zirvesinde harika bir şey olduğunu göreceksiniz. Parabolik bir hareketti ve logaritmik ölçekte parabolik bir hareketti. Logaritmik ölçekte parabolik hareket harika bir şey. Bu sadece on yılda bir olabilir. Ve böylece parabolik ilerlemenin kırıldığını gördük ve ardından pazarı 2013’ten 2015’e kadar düzeltmede gördük. Ve sonra piyasa başka bir parabolik harekete girdi. Yani aynı pazarda iki parabolik hamlemiz var.

Bu sadece duyulmamış bir şey. Ve tabii ki 2017 Aralık ayında zirveye yerleştik ve 2018’de ayılarla kaldık… Baktığım hareketli ortalama -haftalık grafikteki hareketli ortalama- yaklaşık dört hafta önce ortaya çıktı. Hareketli ortalama en son 2015’te bu şekildeydi ve Bitcoin’in hangi borsada işlem yaptığınıza bağlı olarak 350 dolardan 19.900 dolara çıktığı zamandı. Bu kuantum bir hareket ve bu nedenle uzun vadeli eğilimin büyümesiyle aynı durumdayız.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir