Bir borsa daha kapanıyor: Bu sefer bir altcoin borsası kepenk indiriyor!
Weiss Ratings 93 kripto paranın tam listesini ücretsiz olarak halka açtı

Bitcoin milyarderlerinin borsasından kritik Bitcoin ve altcoin hamlesi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasadaki en tanınmış kripto para birimi borsalarından olan Gemini, Bitcoin ve altcoin’ler için nitelikli saklama hizmetini tanıttı. Yeni hizmete “Gemini Custody” adı verilir ve çok sayıda dijital varlığı destekleyecek.

Gemini yatırımcılar için yeni Bitcoin ve altcoin saklama hizmetini başlattı

Kripto borsası Gemini dijital para birimleri için yeni yetkili saklama çözümünü açıkladı. Her ne kadar firma, 2015 yılında piyasaya sürüldüğünden beri ilk kez koruyucu hizmetler sunmasa da şimdi kullanıcılar için yeni ürünler ve hizmetler sunuyor.  Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Zcash (ZEC), Ether (ETH) ve 0x (ZRX), Augur (REP) ve Basic Attention Token (BAT) gibi birçok ERC tokeni dahil olmak üzere, saklama çözümü için desteklenen 18 farklı kripto para birimi olacak.

Buna ek olarak, firma Gemini Trust Company, LLC’nin New York Bankacılık Kanunu’nun 100. Bölümü kapsamında New York Devlet Mali Hizmetler Departmanına (NYDFS) kayıtlı olan bir New York güven şirketi ve nitelikli bir depolamacı olduğunu belirtiyor. Gemini Custody  ayrıca tip 2 testini geçti. Aynı zamanda, müşterileri adına sanal para birimlerini tutmak için çevrimdışı depolama sunacaklar. Borsa donanım güvenlik modülleri (HSM’ler), çok amaçlı teknolojiler kullanacak ve fonlar coğrafi olarak dağıtılacak.

Kullanıcılar için sunulan yeni özellikler

Kullanıcılar ayrıca dijital varlıklarını WebAuthn yoluyla korumalarına yardımcı olacak bir donanım güvenlik anahtarına sahip olacak. Bu, kullanıcının başka bir kişi yerine belirli bir hesabın gerçek sahibi olduğunu doğrular.  Buna ek olarak, kullanıcılar hesapları için yeni bir arayüzün tadını çıkaracaklar. Bireyler bakiyelerini kontrol edebilir, hesap ekstresini indirebilir, para çekme işlemlerine başlayabilir ve daha birçok şey yapabilir.  Ayrıca, bireyler, farklı kullanıcı grupları, hesap bakiyeleri ve benzersiz ve doğrulanabilir şifreleme adresleriyle birden fazla hesap oluşturma ve yönetme olanağına da sahip olacak. Her şey tek bir ana hesap üzerinden ele alınacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir