Ünlü yöneticiden şaşırtan Bitcoin açıklaması
Ünlü yöneticiden şaşırtan Bitcoin açıklaması

Bitcoin için çılgın tahmin yinelendi – kimse olmaz demiyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, son birkaç ayda 10.000 $ bölgesinden 29.000 $’a gelerek son derece güçlü bir yükseliş yaşadı. Yılın başından beri kripto para birimi daha da yükseldi.

Birçok yatırımcı zaten BTC’ye yatırım yapmakta olsa da, makro ölçekte hala yukarı yönlü beklentiler var. Bu artış, piyasa sadece bir ay içinde %100 arttıktan sonra aşırı ısınmış olabileceğinden, kısa vadeli bir düzeltme konusundaki artan endişelere rağmen geliyor.

Bitcoin 500.000 dolara çıkabilir

Gemini’den Tyler Winklevoss, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in fiyat hareketine ilişkin uzun vadeli beklentileri hakkında yorum yaptı. Kendisinin ve ikiz kardeşinin yaptığı bir tahminde fiyatı iki katına çıkardı. Rakam olarak beklenti Bitcoin için artık 500.000 dolar.

Tyler Winklevoss konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor:

“Bitcoin, altın konusunda zaten önemli bir zemin oluşturdu. Tanıtım bülteninin yayınlanmasında on yıldan kısa bir süre içinde piyasa değerinde 200 milyar doların üzerine çıktı. Bugün, altının piyasa değeri ihtiyatlı bir şekilde 9 trilyon dolardır. BTC’ye değer vermek için altın bir çerçeve kullanmak konusunda haklıysak ve BTC bu yolda devam ederse, o zaman Bitcoin için boğa durumu senaryosu, 45’in katı kadar değerinin düşük olmasıdır. Başka bir deyişle, BTC’nin fiyatı olduğu yerden 45 kat daha fazla takdir edilebilir. Bu da BTC başına 500.000 ABD doları fiyat görebileceğimiz anlamına geliyor. “

Tyler Winklevoss zamanla geleneksel yatırımlardan Bitcoin’e sermaye akmasının muazzam bir değeri olduğunu ve bunun da 500.000 $’ın üzerinde bir harekete neden olabileceğini de vurguladı.

Altından daha iyi

Birçoğu, Winklevoss kardeşlere, Bitcoin’in mevcut makroekonomik ortamda bir yatırım olarak altından üstün olduğu konusunda hemfikir.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi CIO’su Rick Rieder, bir röportajda Bitcoin’in bir miktar kalıcı güce sahip olduğunu ve altından daha iyi performans göstereceğini düşündüğünü söyledi. Bunun büyük ölçüde BTC yatırımını benzer bir altın yatırımına tercih eden Y kuşağı ve daha genç yatırımcılardan kaynaklanabileceğini söyledi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir