ABD'de yeni teşvik paketi geliyor: Bitcoin fiyatı nasıl etkilenecek? Bloomberg analistinden BTC tahminleri
ABD'de yeni teşvik paketi geliyor: Bitcoin fiyatı nasıl etkilenecek? Bloomberg analistinden BTC tahminleri

Bitcoin geliştirici aktivitesi halving öncesinde rekor kırdı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen verilere göre halving’e 6 gün kala Bitcoin geliştirici aktivitesi tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Son dönemde geliştiriciler kripto para birimine her zamankinden daha fazla kod sağladı.

Bitcoin kodu girişi daha önce aylık 500’ü hiç aşmamıştı

GitHub üzerinden sağlanan verilere göre nisan ayında Bitcoin Core’da toplam 510 yeni kod kaydı olduğu öğrenildi. Bu tüm zamanların en yüksek seviyesi. Daha önce sadece birkaç kez bu sayıya yaklaşılmıştı. Bu tarihler Nisan 2018 ve Kasım 2019’du.

BTC blok zincirini çalıştırmak için kullanılan en yaygın yazılım olan Bitcoin Core başlangıçta Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto tarafından yayımlanmıştı.

Çoğu deneyimli geliştirici Bitcoin Core koduna katkıda bulunabiliyor. GitGitLog’dan alınan veriler, kripto para biriminin 10 yıllık geçmişi boyunca 830 geliştiricinin katkıda bulunduğunu gösteriyor. Ancak şu anda 56 aktif geliştirici var.

Bitcoin Core’un gelişimi kısmen MIT’in Dijital Para Birimi Girişimi ve sektördeki tam zamanlı geliştiricilere finansman sağlayan bazı şirketler tarafından finanse ediliyor. Bunlar arasında BitMEX, Kare kripto, OKCoin, Bitfinex, Chaincode Labs ve diğerleri bulunuyor.

Kod girişi sayısının geçen ay tüm zamanların en yüksek seviyesine neden ulaştığı bilinmiyor. Ancak Reddit kullanıcıları, programcıların koronavirüs kaynaklı karantina uygulamaları nedeniyle kodlar üzerinde çok daha rahat çalıştığını söylüyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir