eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi
eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

Bitcoin düşüyor: Analistler bakın BTC’de şimdi hangi seviyeleri bekliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 10.337 dolardan 24 saatin en düşük seviyesi olan 10.027 dolara düşmesi, kripto türevleri platformu BitMEX’in long pozisyonlarında 77 milyon doları tetikledi. Tasfiye işlemleri marj ticareti monitörü Datamish tarafından izlendi.

Josh Rager: “Bitcoin 9.000 doları test edebilir.”

CoinMarketCap’a göre, Bitcoin yayınlanma anında %2 düşerek 10.071 dolar seviyelerinde. Analist Josh Rager kripto kralı için kısa vadede 9.000 doları öngörüyor.

Bitcoin fiyatı, günlük destek alanı ve günlük 20MA üzerinden düşüyor. Alıcılar önümüzdeki birkaç gün içinde adım atmazlarsa, Bitcoin’in 9.000 dolarlık düşük bir destekle önceki desteğini yeniden test ettiğini göreceğiz.

David Martin: “Bitcoin volatilitesi dördüncü ayın en düşük seviyesinde.”

Bitcoin 10 milyar doların üzerinde dururken, Blockforce Capital BTC’nin yaklaşık dört ay içinde en düşük oynaklık seviyesine ulaştığını söylüyor. Ünlü yatırımcısı David Martin, Forbes’e Bitcoin’in 30 günlük oynaklığının şu anda %53,50 civarında olduğunu söyledi:

Eylül ayında şimdiye kadar Bitcoin fiyatı Ağustos ayı başlarında başlatılan konsolidasyon ve menzile bağlı niteliğini sürdürdü. Salı sabahı itibariyle, Bitcoin volatilitesi şu anda 11 Mayıs’tan bu yana görülmeyen bir seviye olan %53,5 ile dördüncü ayın en düşük seviyesinde.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir