Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?
Bitcoin, son 11 yılda kaç kere en iyi performans gösteren varlık oldu?

Bitcoin düşmeye devam edecek mi? Tarih tekrar ederse dev yükseliş kapıda olabilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para piyasası, son yükseliş trendindeki ilk büyük geri çekilmelerden birini yaşıyor.

Bu tür bir satış kaçınılmazdı zira BTC tipik olarak parabolik yükseliş trendleri boyunca birden fazla %20+ düzeltmeyle karşı karşıya kaldı.

Bitcoin dev yükselişe mi hazırlanıyor?

Tarih tekrar ederse bu geri çekilmeyi, orta vadede roketlere yükselmesine izin veren yoğun satın alma baskısı izleyecektir. Bir trader şu anda spot piyasanın bu satışları yönlendirdiğini ve borsalar üzerindeki satış tarafı baskısının oldukça yoğun olduğunu belirtiyor.

Buna rağmen destek bulmasının etkileyici olduğunu belirtiyor ve başka yerlerde ciddi bir satın alma baskısı olduğunu öne sürüyor.

Bitcoin, şu anda 33.500 dolarlık fiyatıyla %12’nin biraz üzerinde işlem görüyor. Bu, sadece birkaç saat önce ayarlanmış olan 30.000 dolarlık dip seviyeden kayda değer bir toparlanmaya işaret ediyor.

Bu düşük seviyelerden gelen toparlanma şimdiye kadar umut vericiydi, ancak bunun gerçek bir tersine dönüş olması için boğaların yukarı yönlü ivmelerini sürdürmeleri gerekiyor.

Satış emiliyor

Bu satışın, Coinbase gibi borsalardaki satış emirlerinin Bitcoin üzerinde büyük baskı oluşturmasıyla, esas olarak spot piyasa tarafından yönlendirildiği görülüyor.

Bir trader, buna karşı çıkan ve 30.000 doların altındaki bölgenin destek olarak hareket etmesine izin veren bir yerde büyük bir alım tarafı desteği olması gerektiğini açıkladı. Bu destek muhtemelen türevler veya TWAP satın alma ile birleşmeli.

Ancak burada yükseliş eğilimi var çünkü spot çok agresif bir şekilde satıldı, ancak yeni bir düşük düşük görülmedi. Yani bu satışı emen bir şey var.

Bitcoin, 30.000 dolarlık desteğini bozmadığı sürece, bunun önümüzdeki günlerde ve haftalarda büyüyebileceği güçlü bir temel olacağını kanıtlayacak gibi görünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir