Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı
Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı

Zig-Zag: Bitcoin düştüğünde artan, yükseldiğinde düşen kripto paralar

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, düşük fiyat dalgalanmalarını kopyalayan altcoinlere her zaman hükmetti. Ancak, kripto kralının her şeye gücü yetmiyor.

İşte, Bitcoin’i takip etmeyen beş kripto para birimi

Repo Coin (REPO)

DataLight raporu, Repo Coin’in (REPO) Nisan 2018 ile Mart 2019 arasındaki dönemde yüzde 65.03 negatif korelasyon kaydettiğini gösteriyor. Fiyatı inatla nadir görülen bir durum olan Bitcoin’i izlemeyi reddediyor.

QBIT ve DGTX

Ayrıca QBIT ve DGTX, Bitcoin’in adımlarıyla dans etmeyi reddetti, negatif korelasyonları sırasıyla yüzde 30,89 ve yüzde 23,26’ya ulaştı. Bunları Bitcoin Gold (BTG) ve Chainlink (LINK) izliyor.

Dengeleme

Negatif bir korelasyon, listedeki bu varlıkların herhangi birinin fiyatının genellikle Bitcoin düştüğünde yükseleceği anlamına gelir. Bu nedenle, artan oynaklık dönemi boyunca portföyünüzü dengelemeye yardımcı olabilir.

Daha önce bildirildiği üzere Binance Coin (BNB), Bitcoin’den ayrışmak için başka bir rakip gibi görünüyor. Son zamanlardaki iniş çıkışlar bir numaralı dijital varlık ile ayrı bir yol izliyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir