Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!
Bitcoin balinası Bloomberg'e BTC'nin geleceğine dair öngörülerini anlattı!

Bitcoin balinaları kâr peşinde: 380 milyon dolarlık BTC hareket ettiriliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafta sona erdi ve balinalar her zamanki gibi kriptoda tonlarca dolar taşıdı. Toplam 380 milyon doların üzerinde bir rakamla Bitcoin’in taşınması şaşırtıcı değil. Hatta en büyük 5 balina transferi aslında Bitcoin’deydi, başka hiçbir kripto para birimi mevcut değerlere yaklaşamadı bile.

Bitcoin balinaları dev dalgalanmalardan faydalanmak istiyor

5 transfer neredeyse 40.000 BTC değerindeydi ve bilinmeyen cüzdanlardan isimsiz cüzdanlara gönderildi. Bunun nedeni, balinaların, Bitcoin’in hafta boyunca hızlı bir şekilde yaşadığı dev dalgalanmalardan faydalanmak istediği olabilir.

Daha dün, Bitcoin birkaç dakika içinde iyi bir fiyat artışı gördü, 9 binden 10.500 doların üzerine çıktı, bu da hızlı kar yapmak için iyi bir fırsattı ve bu sadece dün gerçekleşti. Bu fiyat dalgalanmalarının birçoğu, hafta boyunca piyasayı saniyeler içinde gerçekleşen büyük fiyat değişiklikleriyle karakterize etti.

Kripto işlemlerinin avantajı olarak, işlemler bankalar veya diğer yollarla yapılan fiat işlemlerden daha ucuzdur. Bitcoin’de yaklaşık 282 milyon dolar olan tüm işlemlerin ücreti yalnızca 27 dolar tuttu.

Öte yandan, piyasa, hafta içinde yaşadığı düşüşle toparlanma belirtileri gösterdi. İyileşme, bir miktar mum seviyesini koruyan altcoinler ile başladı. Bitcoin, son 24 saat içinde fiyatını 10.000 doların üzerinde tutarak %7,3’te makul bir kazanç yakaladı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir