Bitcoin Hâkimiyeti (BTCD) önemli bir dirençle mücadele ederken trend belirsiz kalıyor
Bitcoin Hâkimiyeti (BTCD) önemli bir dirençle mücadele ederken trend belirsiz kalıyor

Bitcoin “aşırı satın alınıyor” olabilir mi? Korkutan senaryo!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son birkaç haftayı oldukça olumlu geçiren Bitcoin, yaklaşık 12-13 saattir ivmesini korumak için çabalıyor. BTC için 16.000 doların üzerindeki satış baskısı çok yoğun değildi ancak boğaların azalan gücü bu seviyenin altına düşmesine neden oldu.

Alıcılar bu aşağı yönlü görünümü tersine çevirmeye ve BTC’yi bu kilit seviyenin üzerinde tutmaya çalışıyorlar ancak olumsuzluk beklenenden yakın olabilir.

Josh Olszewicz: “Bitcoin yakında 13.000 dolar seviyelerine düşebilir.”

Trader Josh Olszewicz, yakın zamanda attığı bir tweet’te, kripto para biriminin şu anda “aşırı satın alındığını” ve Ichimoku Cloud desteğinin şu anda 13.000 doların biraz üzerinde olduğunu açıkladı. Mevcut koşullar, bir sonraki hamlenin bu seviyeye bir düşüş olabileceği anlamına gelebilir.

Bitcoin şu anda 16.000 dolardan işlem görüyor. Buradaki destek bir süredir devam ediyor ancak herhangi bir noktada aşağı yönlü bir kırılma olabileceği görülüyor. Kripto paranın yakın vadede nereye yöneleceği, büyük ölçüde bu önemli seviyeyi tutmaya devam edip edemeyeceğine bağlı olacak. Bunun altına inerse, BTC 16.500 doları yerel bir zirve olarak işaretleyecek ve bir satış baskısı akışı görebilir.

Aşırı alım koşulları BTC’yi Ichimoku Cloud desteğine indirebilir

Kripto para birimi hakkındaki düşüncelerini paylaşan Josh Olszewicz isimli trader, şu anda 13.300 dolar civarında olan Ichimoku Bulut desteğiyle aşırı alım belirtileri gösterdiğini belirtti. Bu, yakın vadede bu fiyat bölgesindeki likiditede bir düşüşün yakın olduğu anlamına gelebilir.

Önümüzdeki birkaç gündeki Bitcoin trendleri, bunun geçerli bir olasılık olup olmadığına dair bir fikir verebilir zira 16.000 doların altındaki bir kırılma korkunç bir durum olabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir