featured

Bitcoin düzeltmesi bitti mi? BTC yükselirken bu meme coinler çift taneli kazançlar elde ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Haberleri: 20 Ağustos Salı günü kripto para piyasası, Bitcoin ile birlikte şaşırtıcı bir şekilde yükseldi. Erken işlem saatlerinde Bitcoin yüzde 4 fiyat artışına giderek yeniden 61 bin dolara çıktı, ancak bu seviyeyi aşamadı.

Coingecko’da ilk onda listelenen ETH, SOL, XRP gibi altcoinler Bitcoin yükselişini takip etti. Erken işlem saatlerinde altcoinler yüzde 3 ile 8 arasında değer kazandı. Kripto piyasa değeri ise yüzde 3,48 artarak 2,15 trilyonu gördü. Lider kripto para Bitcoin’in yükselişi piyasada bir miktar iyimserlik yaratsa da fiyatın bu seviyeyi aşıp aşamayacağı merak ediliyor.

Bitcoin konsolidasyon dönemi sona erdi mi?

Ağustos ayının başından bu yana üç haftalık bir zaman dilimi geçti ve  Bitcoin fiyatı birkaç kez 60 bin doların üzerine çıkıp bu seviyeden reddedildi. Son bir ayda en yüksek değer olarak ise 64 bin doları gördü. ETF girişleri ile yükseldiği düşünülen Bitcoin, son 24 saatte en yüksek 61,37 dolara ulaştı. Son yapılan Bitcoin Lightning Network’un güncellenmesinin de benimsenme oranını olumlu etkilediği ve fiyatın yükselmesine katkı sağladığı düşünülüyor. Ancak bu yükselişin kalıcı olup olmayacağı henüz kesin değil.

bitcoin

Günlük zincir üstü veri analizi yapan araştırmacı Axel Adler, X’te yayınladığı son verilerde hem konsolidasyon sürecine he de Bitcoin verilerine dikkat çekti. Adler, verilere göre 5 aylık bir konsolidasyon döneminin sona yaklaştığını ifade etti. Bunu da 5 aylık dönemde gerçekleşen zararların kârlarını aştığını bunun da konsolidasyon döneminin sonunda gerçekleştiğini ifade etti. Son olarak yarın gerçekleşecek FOCM toplantısının da kripto paraları etkileyeceği düşünülüyor.

Brett, Pepe ve Dogwifhat çift haneli yükselişler elde etti

Kripto piyasasındaki bu yükselişle birlikte meme coinler, haftalık kayıplarını telefi edecek kazanımlat yaşadı. En çok yükselen meme coinler arasında ise PEPE, WİF ve BRETT yer aldı. Pepe coin son bir haftadır çöküş spekülasyonları etrafında değer kaybediyordu ve gün içinde yüzde 10 yükseliş sergiledi. Pepe fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0.058059 dolardan işlem görüyor. MACD göstergesi ise sıfırın altında sinyal çizgisini yukarı yönlü kesti.

Bununla birlikte Dogwifhat ise yüzde 16 büyüdü. 1,59 dolara çıkan WIF hafta boyunda aşağı yönlü trend içinde hareket ederek önemli kayıplar yaşadı. WIF yükselişini sürdürebilir ve 1,60 dolarlık direnci geçebilirse 1,70 dolara ulaşabilir. Haftalık olarak hâlen yüzde 4’ün üzerinde kayıp gösteren meme coinin 50 EMA grafiğinde yavaş hareketli ortalama fiyat üzerinde yer alıyor ve kısa süreli 21 EMA’nin üzerinde yer alıyor.

Brett güncel grafik

Brett fiyatına bakıldığında ise meme parası yüzde 33 yükseldi. 0,1019 dolara ulaşan BRETT, işlem hacminde yüzde 60’in üzerinde bir artış yaşandı. SHIB, DOGE ve BONK gibi piyasa hacmi daha yüksek altcoinler ise sırasıyla yüzde 4 ve 5 yükseliş yaşadı. Altcoinler ve meme coinler kısa süreli bir yükseliş yaşarken Gaming tokenlerde yükseliyor. Özellikle yeni çıkan oyna-kazan kripto parası Meme Games, 10 Eylül’de DEX borsalarında listelendikten sonra hızla yükselme potansiyeli taşıyor.

Yeni olimpiyat meme parası Meme Games

224 Olimpiyat Oyunları’ndan esinlenerek oluşturulan Meme Games (MGMES), beş farklı popüler meme coinin birbiriyle yarıştığı bir oyundur. Rekabetçi bir anlayışla oyunda her yarışmacı eşit kazanma şansına sahiptir. Meme karakterlerin ülkeleri temsil ettiği oyunlarda galibiyet elde ederek tokne kazanılabildiği gibi yüzde 25 bonus kazanma şansı da bulunur.

Meme Games’i Ziyaret Edin

Kazanılan tokenler ise stake edilerek pasif gelir elde etmek mümkündür. Güncel olarak yüzde 539 yıllık pasif getiri sunan Meme Games, 1 MGMES tokenı 0.0093 dolardan satılır. Kademeli olarak fiyat artışına giden bu proje, erken alım avantajlarından yararlanmak mümkündür. MGMES tokenı; ETH, kart ve USDT dışında BNB ağı üzerinden alınabilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *