"Bu 4 altcoin'e güvenen kazanır!" Usta trader nokta atışı tahmin verdi

Bitcoin 35.000 dolara yürürken popüler altcoin kritik direnci aştı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, neredeyse 35.000 $’lık yeni bir ATH ile kendisine en iyi doğum günü hediyesini verdi. Ethereum, BTC’nin kazançlarını taklit etti ve 800 $’ı geçti.

Bitcoin, 12. yaş gününü 34.000 $’a ve yine bir diğer tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 34.800 $’a çıkarak kutluyor.

800 $ seviyesini aşan ETH dahil olmak üzere bazı alternatif koinler BTC’nin yukarı doğru hareketini takip ettiğinden, toplam piyasa değeri de yeni bir rekora ulaştı.

Bitcoin’de her gün yeni bir ATH

2020’nin sonu tüm zamanların art arda gelen en yüksek seviyesi ile etkileyici göründüyse, Bitcoin’in şimdiye kadarki yeni yılı onu parkın dışına atıyor. Lider kripto para birimi her gün engelleri aştı.

BTC, gıpta edilen 30.000 dolarlık fiyat etiketini aştıktan sonra artmaya devam etti ve 31.000 dolar, 32.000 dolar ve 33.000 dolar ile aynısını yaptı.

Bununla birlikte, BTC, 33.000 $ seviyesinden sonra güçlü bir düzeltmeye yöneldi ve 30.000 $’a kısa bir düşüşle sonuçlandı. Bununla birlikte, boğalar hareketi durdurdu ve Bitcoin’i bir başka kayda değer dönüm noktasına taşıdı. BTC tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 34.800 $’ a ulaştı.

O zamandan beri kripto para birimi biraz geri çekilmesine rağmen, hala 34.000 $’ın üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun BTC ağını tam olarak on iki yıl önce – 3 Ocak 2009’da başlattığını belirtmek gerekir. Yeni bir ATH’yi gençlik yıllarına bile gelmeden önce yaklaşık 35.000 $’dan planlamak çok güzel bir doğum günü hediyesi.

BTCUSD. Source: TradingView

ETH kritik direnci aştı

BTC’nin kazançları kadar etkileyici olmasa da, çoğu alternatif kripto para da son 24 saat içinde yeşil grafiğe sahip. Ethereum, ETH’nin 800 dolar seviyesini geçmesine neden olan değerin yaklaşık %11,7’sini ekledi. Bu, ETH’nin neredeyse üç yıldır en yüksek fiyat etiketi.

Polkadot (%9) ve Litecoin (%13.5) da 24 saatlik bir ölçekte çift haneli yüzdeler elde etti. Sonuç olarak, DOT 9 $’a otururken, LTC 140 $’ın üzerinde yeni bir yıllık yüksek grafik gösterdi.

Binance Coin (%8), Chainlink (%12), Cardano (%3,5) ve Bitcoin Cash (%8,3) da ilk onda yer alıyor. Buna karşılık XRP, değerinin yaklaşık %1,6’sını kaybetti ve 0,20 doların üzerinde kalmaya çalışıyor.

crypto_overview

İlk 100 kripto para içerisinde en etkileyici kazanç gösteren,% 70 pump hareketi yapan Dogecoin. Tarih, DOGE’nin çift ve hatta üç haneli artışlarının önemli bir altcoin rallisine yol açabileceğini gösteriyor.

Decred (%12), BitTorrent (%12), NEAR Protocol (%11), FTX Token (%11), THETA (%11) ve Quant (%10) yükselişe Doge’yi takip ediyor.

Yukarıda elde edilen etkileyici kazançlar, tüm kripto para birimlerinin kümülatif piyasa değerinin şimdi 880 milyar dolar gibi daha yüksek bir seviyeye ulaştığını gösteriyor.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir