featured

Binance’den son dakika: Yeni eklenen ve delist edilen işlem çiftleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, 31 Temmuz’da yaptığı birden fazla duyuruyla bazı işlem çiftlerinin listeden kaldırılacağını ve bazı işlem çiftlerinin ise listeye ekleneceğini açıkladı. Kripto yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir duyuruya göre kripto para borsası, çapraz ve izole marj işlemlerinde USDC işlem çiftlerine dair yaptığı değişikliği paylaştı. Buna göre JTO, EOS gibi yeni eklenecek işlem çiftlerinin yanında  ADA, MANTA gibi coinlere dair bazı işlem çiftleri delist edecek.

Binance listelenecek yeni işlem çiftlerini açıkladı

Binance 31 Temmuz’da yaptığı son duyuruda yeni eklediği çapraz marj ve izole marj çiftlerini listeledi. Çapraz marj çiftleri arasında CKB/USDC, EOS/USDC, IO/USDC, JTO/USDC, LDO/USDC, MANTA/USDC, OMNI/USDC, PİKSEL/USDC, STX/USDC çiftleri yer alıyor. İzole çiftler listesinde de aynı çiftlere yer veren Binance, böylece daha geniş bir listeleme seçeneğine sahip oldu.

Binance
Kaynak: Binance

Farklı bir duyuruda Render hakkında açıklama yapan Binance, RENDER tokenı ödünç verilebilir kriptolar arasında ekledi. Render bu listeleme ile daha aktif bir kullanıma sahip olacak. Kripto borsası 29 Temmuz’da yaptığı duyuruda altcoin için alım satım, dönüştürme, marj ve vadeli işlemlere Render tokenı ekleyerek Binance Margin , Binance Futures ve Binance Auto-Invest’e tokena yer vereceğini duyurmuştu.

Güncel RENDER fiyatına bakıldığında ise token gün içinde yüzde 5,20 değer kaybı yaşıyor. Haftalık olarak yüzde 13 düşüş gösteren AI tokenın işlem hacmi ise yüzde 22 düştü.

Binance, bu çiftleri listeden çıkarıyor

Kripto para borsası yaptığı son duyurulardan bir diğerinde ADA, AEVO, AST ve MANTA çiftlerinden bazılarını listeden çıkardığını açıkladı. Kullanıcıları korumak ve kripto piyasasında yüksek kaliteli ticareti devam ettirmek için listeleri düzenli olarak incelediğini açıklayan Binance, zayıf likiditeye sahip stop ticaret çiftlerini listeden çıkardı.

Bunlar arasında ADA/TUSD, AEVO/BNB, AST/BTC dışında MANTA/BNB çifti de yer alıyor. Ayrıca bu çiftlerin delist edilmesinin tokenların kullanılabilirliğini etkilemediğini açıklayarak kullanıcıların bu stop işlem çiftlerinin tabanını ve fiyat varlıklarını mevcut işlem çiftleri ile devam ettirebileceğini ekledi.

İşlem çiftlerine dair işlemler 2 Ağustos 2024’ta saat 03.00’da sonlanacak. Binance, bu işlemle kullanıcıların kayıp yaşamasını önlemek için otomatik stop işlem botlarını iptal etmeleri veya güncellemelerini öneriyor.

31 Temmuz piyasa görünümü: Temmuz ayının en çok kazanan altcoinleri

Kripto para piyasası temmuz ayının son işlem gününde bir miktar geri çekilme yaşadı. Özellikle Bitcoin’in 65 bin dolara düşmesi ile altcoinler ortalama yüzde 1’lik kayıp gösterdi. Ethereum 3,303 dolara gerilerken BNB, XRP ve TON coin; gün içinde daha iyi bir performans sergiledi. Atcoinlerin son bir aylık performansına bakıldığında Solana, XRP, BCH en çok kazananlar oldu. Son 24 saate yükseliş sergileyen SOL coinin aylık kazancı yüzde 29 oldu.

XRP coin ise hem gün hem de temmuz ayı içinde en iyi performans gösteren kripto paralardan biri oldu. İşlem hacmi yüzde 77 artan XRP, yoğun bir yatırımcı ilgisi ile karşı karşıya. Bu yazının yazıldığı sırada 0,64 dolardan işlem gören kripto para, genel piyasa hissiyatına karşın önemli bir iyileşme içinde yer alıyor.

Meme coin sektöründe ise genel piyasa gerilemesi ile birlikte tamamen kırmızı bir görünüm hâkim. Aylık performansa bakıldığında en çok Solana meme coinleri yükseliş sergiledi. WIF temmuz ayında yüzde 13 yükselirken BONK yüzde 18’lik bir kazanç elde etti. Bununla birlikte yeni çıkan Shiba Shootout ise oyna kazan tokenları arasında dikkat çeken varlıklardan biri oldu.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Ön satış aşamasında olan Shiba Shootout, P2E oyunları kategorisinde hızla büyüme kaydediyor. Kısa bir sürede 854,817.69 dolarlık birikim toplayan proje, Vahşi Batı tarzında bir oyun senaryosu içinde meme coinler arasında maceralar yaşamaya imkân verir. Eğlenceli bir senaryoya dayanan proje, staking yapan altcoinler yer alır ve yıllık yüzde 1120 kazanç getiren pasif ödül sistemi ile kazanç sağlar.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *