featured

Binance’den OpenEden ve Hamster Kombat hamlesi: BNB coin yükselişi sürecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin Haberleri: Hafta başından bu yana düzenli bir büyüme sergileyen BNB coin, Binance Labs OpenEden yatırımının ardından yükselişe geçti. Resmi web sitesinde yayınladığı bir duyuru ile OpenEden yatırımını duyuran Binance, DeFi’de tokenleştirilmiş gerçek dünya varlıklarını desteklerken Hamster Kombat listelemesini duyurdu.

Binance OpenEden yatırımı ve Hamster Kombat duyurusu

Binance Labs, Singapur merkezli lisanslı bir yatırım şirketi olan OpenEden girişimi ile  tokenleştirişilmiş gerçek dünya varlıklarının (RWA) DeFi alanına entegresinin güçlendirilmeyi hedeflemekte. RWA alanında ortaklıklar kurmak ve ürünler geliştirmek temel amacının dışında Binance yeni pazarlara da erişmeyi hedefliyor. Open Eden ise yatırım sonrasında özellikle DeFi alanındaki getirileri dengeleyerek kurumsal likiditeyi arttırabileceklerini açıkladı. RWA tokenların kullanılabilirliğinin arttırması ve yatırımcı arasında bu varlıkları yaygınlaştırması da beklenen bir sonuç.

Bunun yanında Binance, Telegram merkezli Hamster Kombat oyna-kazan kriptosunun 19 Eylül’de Launchpoll sayfasında listeleneceğini açıkladı. Kullanıcılar HMSTR tokenları almak için BNB token kullanacak. Listeleme işlem çiftleri arasında ise Türk lirası ile alım da mevcut olacak. Tam çifler ise HMSTR/USDT , HMSTR/BNB , HMSTR/FDUSD ve HMSTR/TRY  işlem çiftleri olarak belirlendi. Binance ilerleyen süreçte yeni işlem çiftleri ile tokenin kullanım alanını genişletebilir.

BNB fiyat analizi: Yükseliş sürecek mi?

Son iki işlem gününde BNB coin yukarı yönlü hareket ediyor. Gün içinde 528 dolardan 543 dolara kadar yükselen altcoinin işlem hacmi yüzde 6’nin üzerinde arttı. Son bir ayın en yüksek zirvesi 591 dolardan gerileyen BNB, haftalık olarak yüzde 8 artış göstermiş oldu. DMI endeksinde pozitif DI yukarı yönlü hareket ederek satın alımların arttığını işaret ediyor.

BNB Binance
BNB token teknik grafik ve MACD  Kaynak: CoinMarketCap

Fiyat, 200 günlük EMA’nin üzerinde hareket ederek yükseliş eğiliminin sürebileceğini gösteriyor. MACD göstergesinde ise temel çizginin sinyal çizgisini yukarı yönlü kesmesi yukarı yönlü trendi güçlendiriyor. Son olarak RSI endeksi yukarı yönlü hareketine devam ederek 55 seviyesinde yer alıyor. BNB coin fiyatı güncel olarak 542 dolardan işlem görüyor ve 530 dolar desteğinin üzerinde tutunabilirse özellikle faiz indirimleri ile gelen piyasa iyileşmesi ile birlikte yükselebilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.