GOAT fiyat

Balinaların yeni hedefi GOAT: AI meme coin dramatik yükselişini sürdürüyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin piyasası Dogecoin ve Floki öncülüğünde yükselirken balinalar Goatseus Maximus (GOAT) tokene yoğun bir ilgi gösteriyor. Meme ekosisteminde yapay zeka tarafından bağımsız oluşturulan bir token olarak dikkat çeken GOAT, son bir haftada yüzde 200’un üzerinde bir yükseliş sergiledi.

Kripto uzmanı Arthur Hayes’in de dikkatini çeken meme coin, analistin yakın zamanlı bir paylaşımına konu oldu. Hayes, Goatseus Maximus’ta pozisyon aldığını açıkladıktan sonra risk almaktan hoşlandığını ifade etti. Mevcut pozisyonunda yükseliş içinde olan meme coin, Hayes’in ilgiyle daha geniş bir kitlenin dikkatini çekti.

Goatseus Maximus (GOAT) büyük balinaların radarında

Lookonchain’in en güncel verilerine göre bir balina GOAT almak için Binance’den 2 milyon çelerek 0,35 dolardan 17.15 milyon GOAT satın aldı. Bu işlemden önce firmasın son paylaşımlarına göre bir balina iki cüzdan aracılığı ile Binance’den 4 milyon USDC çekmiş ve 0,3045 dolardan 10,09 milyon GOAT satın almıştı.

Alımların devam ettiğini açıklayan firma, AI meme coin fiyatında yaşanan yükselmelerin ardından büyük balina satışlarını da ele aldı. Önemli kazançlara elde eden balinalar arasında 10,7 milyon GOAT satın alan ve 8 saat gibi kısa bir sürede 1.453 SOL karşılığında satan balinanın yüzde 226 kâr ettiğini paylaşıldı. Ayrıca balinaların birikim yapmayı sürdürdüğü ifade edildi.

Balina hareketleri GOAT fiyatını destekliyor

Son bir haftada balina ilgisi ile 0,10 dolardan 0,43 dolara kadar çıkan GOAT, 14 Ekim’de piyasaya sürüldü ve yalnızca bir haftada yüzde 236 kâr etti. Yapay zekâ destekli AI meme parası olan ve pump.fun üzerinde başlatılan bu tokenın Coinmarketcap’a göre güncel piyasa değeri 432 milyon dolar.

Son 24 saate yüzde 26 yükseliş gösteren AI meme token, 0,3472 dolardan 0,4377 dolara yükseldi. Tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 18 Ekim’de 0,46 dolar ile ulaştı ve bu seviyeden yüzde 6 düşük değer görüyor. İşlem hacmi aynı zaman diliminde yüzde 4’lük bir düşüş gösterdi.

GOAT
GOAT saatlik teknik grafik

 

GOAT coinin yükselişinin arkasında agresif balina hareketleri ve kripto uzmanı Arthur Hayes’in meme coine dikkat çekmesi gibi spesifik nedenler bulunuyor. Ayrıca GOAT tokene sosyal ilginin yüksek olması ve en önemlisi yapay zekâ tarafından bağımsız oluşturulmuş olması mevcut dramatik yükselişi tetiklememiş olabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.