featured

PEPE fiyatı yükselecek mi? 1,77 milyon kâr eden balina yeniden iş başında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe Haberleri: Meme coinler, genel piyasa hareketleri ile birlikte oldukça zor bir ay geçiriyor ve popüler meme coin Pepe, son bir ayda yüzde 32 değer kaybetti. Düşüşler yatırımcılar arasında endişeyi yükseltirken son iki günde gerçekleşen balina hareketleri ve transferler dikkat çekmeye başladı. Bunun yanında güncel olarak meme coinin fiyatı 0.0575 dolarlık kritik desteğe yakın hareket ediyor.

PEPE balinaları son iki gündür aktif

28 ve 29 Ağustos’ta Pepe balinaları düzenli bir şekilde satışlar ve transferler gerçekleştiriyor. Zincir üstü veriler, çoğunlukla ayı piyasasını işaret ederken IntoTheBlock verilere göre 28 Ağustos’ta 8,96 milyon dolarlık çıkış yaşandı. Son üç haftadır meme coinin fiyatındaki düşüşlerde balinaların Pepe toplamaya başladığı dikkat çekti. Stoponchain platformunda açıklanan verilere göre 28 Ağustos’ta daha önce 25 Temmuz’da alım yapan bir balina 1,34 milyonluk PEPE coin alımı yaptı.

Kaynak: Stoponchain

Platformun açıklamasına göre toplam 1,34 milyon ABD doları karşılığında Balina 0x612 173,023B PEPE satın aldı. Daha önce temmuz ayında 9 aylık bir sürenin sonunda 170.2 milyar coini satarak 1,77 milyon dolar kâr eden balinanın yeni hareketi yeni bir alım fırsatını akıllara getirdi. Yüzde 886 kâr eden balinanın bu işlemi, özellikle son bir aydır düşüş eğilimi gösteren meme coinde dipten alım fırsatını olabilir.

PEPE fiyat analizi: Eylül ayında meme coin nasıl hareket edecek?

Meme coin piyasası genel kripto para piyasası ile birlikte zor bir yaz dönemi geçirdi. 2024’n son çeyreğinde ise Fed faiz indirimi gibi küresel olayların etkisiyle bir miktar toparlanma bekleniyor. Ancak eylül ayında yatay trendin süreceği yönündeki görüşler ağırlıklı. Pepe fiyatının ise eylül ayında daha iyi bir performans gösterebileceği ve en iyi meme coinler ile birlikte 2024 sonunda yükseleceği düşünülüyor.

pepe
PEPE grafik Kaynak: CoinMarketCap

Güncel grafiğine baktığımızda ise popüler shitcoinlerden olan Pepe’nin son beş gündür zayıf bir trend içinde hareket ettiği görülüyor. 50 EMA fiyatın üzerinde hareket ediyor ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 seviyesinin altında 46’da yer alıyor. Nötr bölgede işlem gören meme parasının işlem hacmi yüzde 30 düştü ve güncel fiyat geç işlem saatlerinde yüzde 8 yükselerek 0.058138 dolardan işlem görüyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.