featured

AVAX ve TON fiyatında karışık sinyaller: Bu 2 altcoin dikkatleri üzerine çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AVAX fiyat tahmini: Temmuz ayının sonuna doğru toparlanma gösteren kripto paralar haftaya olumlu bir seyirle başladı. Piyasa lideri Bitcoin yeniden 67 bin doların üzerine çıkarak altcoinler için olumlu bir katalizör görevi gördü. Solana ve XRP yükselişe olumlu cevap vererek değer kazanırken Toncoin ve AVAX tarafında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle TON coin fiyatındaki düşüşe karşın işlem hacmindeki artış ve altcoin etrafındaki spekülasyonlar giderek yükseliyor.

TON coin hangi yöne hareket edecek?

TON coin günün erken saatlerinden blockchain ağında yaşanan gelişmeler ile gündeme geldi. TON blockchain ağı, yeni bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Ağ üzerinde daha fazla kullanıcıya ulaşmak için girişilen ortaklık MOCA Vakfı olarak bilinen şirket ile yapıldı. Blockchaine ait yeni gelişmelere imza atacak olan bu gelişme, TON fiyatı üzerinde çok da etkin rol oynamadı.

TON coin işlem hacmi yüzde 67 yükselirken fiyatı yüzde 1,5 geriledi. Son 24 saatlik işlem verileri ise daha yüksek. CoinGlass verilerine göre Toncoin son 24 saate yüzde 170 oranında işlem hacmi açısından yükseldi. Yatırımcı ilgisinin arttığını gösteren bu veriler, TON coinin popülaritesini epey yükselti.

Bunun yanında TON Vakfı’nın yeni lansman duyurusu dikkat çekti. Bitcoin ile The Open Network arasında transferi sağlayacak TON Teleport duyursu DeFi alanında epey ilgi uyandırdı.

TON coin fiyat analizi

Bu yazının yazıldığı sırada 7,03 dolardan işlem gören TON coin, 6,62 dolarlık direnç noktasının üzerinde konumlanmış durumda. Hafif bir düşüş gösteren DMI endeksinde halen negatif endeks pozitif endeksin üzerinde yer alıyor.

TON coin teknik grafik

Fiyat üzerinde aşağı yönlü baskının süreceğini işaret eden bu endekste yer alan ADX çizgisi trendin nötr bir seviyede seyredebileceğini gösteriyor. EMA çizgisinde hızlı 20 günlük endeks 50 günlük EMA’nin üzerinde yer alarak nötr bir seyrin devam edeceğinin işaretlerini taşıyor. Son olarak Göreceli Güç Endeksi RSI’nın 50 seviyesinin altına düşmesi ile satış baskısının başladığını işaret ediyor.

AVAX hızlı toparlanıyor

Pazar günkü toparlanmanın ardından Tron’u geride bırakarak piyasa değeri açısından bir üst sıraya yükselen Avalanche (AVAX) gün içinde yüzde 10’luk bir yükseliş sergiledi. 31,63 dolardan işlem gören altcoin, işlem hacminde yüzde 181’lik muazzam bir yükseliş yaşadı. CoinMarketCap sıralamasına göre 11. sırada işlem gören altcoin, Solana’nın adımlarını takip ediyor.

AVAX
AVAX teknik grafik / Kaynak: CoinMarketCap

AVAX’ın teknik grafiğine bakıldığında varlığın fiyatı uzun bir sürenin ardından yeniden Ichimoku Bulutu’nun içinde yer alıyor. Bu gösterge, fiyat iyileşmesi açsından iyi bir işaret olarak yorumlanabilir. Ayrıca DMI endeksinde pozitif endeksin yükselmesi yukarı yönlü baskının arttığına işaret ediyor. Bu da boğaların baskınlığını sürdürebileceğini gösterir. Son olarak trendin yönü hakkında bilgi veren Göreceli Güç Endeksi ise 63 seviyesinde yer alıyor.

Başta AVAX ve TON coin fiyatı karışık sinyaller verirken yeni çıkan altcoinler de iyi bir yatırım tercihi olarak ele alınabiliyor. Yeni çıkan altcoinlerden 99Bitcoins, yeni bir öğrenim modeli benimseyerek dikkat çeker. Öğrenirken kazandıran kripto projesi 2,5 milyon doları aşkın birikimi ile dikkat çekti.

Bu proje, kripto paralar hakkında bilgi edinirken 99BTC tokenı kazanmayı mümkün kılıyor. Proje içindeki müfredatta ilerledikçe token kazanabileceğini kripto staking avantajları ile dikkat çeker. Yıllık yüzde 686 APY veren proje, ETH blogu başına 4143 ödül sunuyor.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

Projenin en dikkat çeken özelliği kripto ticaret sinyalleri ile yatırımcıya destek vermesi oluyor. Çünkü bu araç kripto ticaret yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlarken hızlı hareket eden sektörde uzman kripto ticaret sinyallerine erişim imkânı veriyor.

Cezbedici bir seçenek olan 99BTC tokenları bu yazının yazıldığı sırada 0,00114 dolardan cüzdana eklenebiliyor. Diğer ön satışlarda olduğu gibi BNB, ETH ve kart ve USDT seçenekleri ile token alımı mümkün kılınıyor.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *