featured

Avalanche yüzde 13 yükseldi: AVAX kritik desteğin üstünde tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Son bir haftadır kripto piyasasındaki yatay seyre meydan okuyan altcoinlerden biri olan Avalanche (AVAX), kritik destek seviyesinin üzerine çıktı. Avalanche zincirinde yaşanan gelişmeler ve kurumsal yatırımcının artan talebi ile piyasa değerini son 24 saate yüzde 4 yükselti. Avalanche Trust’un başlatılmasıyla yeni bir yükseliş trendine giren altcoin, erken işlem saatlerinde yüzde 13 yükseldi.

Avalanche Trust başlatıldı

Grayscale Investments, 23 Ağustos’ta Avalanche Trust lansmanını duyurdu. Bu özel fon, tokenları yatırımcının yönetmesine gerek kalmadan AVAX’a erişim olanağı sunuyor. Özel yerleştirme yoluyla oluşturulan bu yatırım fonu, yalnızca uygun akredite sahip kullanıcılara açık olacak. Ayrıca fon, geri alımları ortadan kaldırdığı gibi akrediteye sahip yatırımcılar, bir yıl fonu elinde tutma şartıyla satın alabilecek.

Bunun yanında Franklin Templeton, bazı özel para piyasası fonlarında erişimi genişlettiğini açıkladı. Nasdaq’ta yer alan FOBXX fonunu piyasaya sürdüğünü duyuran Templeton, tokenleştirilmiş piyasa fonlarına erişimi artırmış oldu. Kurumsal yatırımcının platformdaki dijital cüzdanlar üzerinde fona ulaşması ve yatırım yapmasının mümkün olması AVAX’a olan yatırımcı ilgilini yükseltti.

Güncel AVAX fiyat analizi

Avalanche Trust duyurulması ile son 24 saate yüzde 13’ten fazla yükselen AVAX, kritik destek noktası 22 doları aştı ve 26,6 dolara kadar çıktı. Bu yazının yazıldığı sırada 25,99 dolardan işlem gören altcoinin işlem hacmi yüzde 91 yükseldi. Teknik grafiğinde son dört gündür yeşil mum yakan AVAX’ın DMI endeksinde pozitif DI yukarı yönlü trendin süreceğini işaret ederek -DI çizgisini yukarı yönlü kesti.

AVAX teknik grafik
AVAX teknik grafik (CoinMarketCap)

MACD göstergesi sinyal çizgisinin üzerinde hareket ediyor. Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesi olan 70 yaklaşarak 62’de yer alıyor. Altcoin yükseliş trendini sürdürüp 25 dolarlık desteğin üzerinde kalmayı başarırsa temmuz ayının en yüksek seviyesi olan 30 dolara ulaşabilir. AVAX yükselirken meme coin sektöründe staking yapan kriptolar dikkat çekiyor.

Crypto All-Stars yüksek staking avantajı sunuyor

Staking projelerinden biri olan Crypto All-Stars meme coinleri bir araya getiren bir projedir. Pepe, Dogecoin, Floki gibi birçok meme coini aynı yerden stake ederek pasif gelir elde etmeye imkân veriyor.

Güncel olarak yıllık yüzde 2141 pasif getiri sunan projede STARS tokenları fiyat artışına gitmeden 0.0013966 dolardan cüzdana eklenebilir. Sadece birkaç hafta içinde, Crypto All Stars şimdiden yaklaşık 700.000 ABD doları topladı.

Crypto All Stars Satın Al


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *