Apple'ın kurucusu Steve Jobs, Bitcoin’den bahsediyor!
Apple'ın kurucusu Steve Jobs, Bitcoin’den bahsediyor!

Apple’ın kurucusu Steve Jobs, Bitcoin’den bahsediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın kurucusu ve ünlü uzman Steve Jobs’ın gündeme gelen bir konuşması bugün hala Bitcoin ve kripto para birimi ile ilgili gibi. Sanki Steve Jobs, konuşmasında Bitcoin ve kripto para alanındaki mevcut durumdan bahsediyormuş gibi…

Steve Jobs konuşmasında, Bitcoin ve kripto paraları ele alıyor

Uzun zaman önce Steve Jobs’ın bir konuşması, hafta sonu boyunca Bitcoin ve kripto topluluğunda yaygın bir şekilde paylaşıldı, çünkü ünlü uzmanın konuşması Bitcoin ve kripto para birimi için çok uygulanabilirdi. Hangi olay olduğu belli olmasa da Apple’ın kurucusunun bir soruya cevabı, bugünün Bitcoin ve kripto para biriminin kapsamına koyarsanız dikkat çekiciydi. Steve Jobs’ın konuşmasından bir kesit:

Birçoğunuzun, deneyimlerle değişen bir insan olarak büyüdüğünüzden eminim. Ve insanlar size 18 ay önce olduğu gibi davranma eğiliminde. Büyüyünce, daha yeteneklisin… Ancak insanlar sana 18 ay önce olduğu gibi davranıyorlar, çok sinir bozucu olabiliyor.

Kripto topluluğu bu konuşma nedeniyle şaşkın

Bu konuşmada Steve Jobs, bir kişi, bir şirket veya bir sektörün bir projede büyük potansiyel gösterebilse bile, geleneksel yatırımcıların, yaşlıların veya işyerlerinin hala size nasıl bakabileceğini anlatıyor. Hükümetler ve geleneksel finans sektörü ile Bitcoin ve kripto para birimi arasında olan durumda bu… Konuşma, Bitcoin ve kripto ile çok yakından ilgili olarak değerlendiriliyor. Twitter gönderilerinde insanlar bu konuşmayı kripto ile çok ilgili olarak değerlendiriliyor ve “Tanrım, bu Bitcoin ile ilgili bir konuşma da olabilir.” diyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir