featured

DOGE ve SHIB düşerken bu meme coin %200 yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coinler, kripto para piyasasındaki genel geri çekilme ile birlikte düşüyor ve meme coin piyasa değeri yüzde 3,35 gerileyerek 40.63 milyar dolar oldu. Piyasa değeri açısından iki büyük meme coin DOGE ve SHIB ise son iki gündür geri çekilmeyi sürdürüyor. Yüzde 2 ile 3 arasında değer kaybeden coinlerin geleceği belirsizken Floki tüm hafta boyunca yükselişte kalmayı başaran altcoinler arasında yer aldı.

SHIB ve DOGE: Meme coinlerinde çöküş sürecek mi?

Makro gelişmeler etkisiyle bir süre yatay seyreden Bitcoin’in düşmesinin ardından altcoinler ve meme coinler kayıplar yaşadı. Lider meme coin DOGE fiyatı son 24 saate yüzde 2’nin üzerinde değer kaybederek 0,1043 dolara geriledi. Özellikle sahte DOGE airdrop duyuruları ile dolandırıcılığa konu olan meme coin, kritik destek seviyesi 0,10 dolara düştü. Karışık sinyaller izleyen meme coinin bir sonraki destek bölgesi 0,09 dolar olacaktır.

Kaynak: CoinMarketCap

Shiba Inu cephesinde ise SHIB yanma oranlarının düşmesi topluluk arasında endişeleri yükselti. Shibburn üzerinden alınan verilere göre yanma oranı bir süredir sürekli düşüyor ve son 24 saate -99,62’e gerilemiş durumda. Bu sürede yalnızca 261,691 SHIB tokenı yakılırken meme parasının Katman-2 ağı Shibarium işlem sayısında gerileme görülüyor. SHIB fiyatı ise yüzde 2,30’luk bir düşüşle 0.00001432 dolardan işlem görüyor.

FLOKI için yüzde 200 artış bekleniyor

Son 24 saate yüzde 4,60 yükselerek 0,00015 dolardan işlem gören Floki fiyatı, geçtiğimiz hafta Binance’nin Simon’s Cat airdropundan bu yana yükseliş ivmesini koruyor ve bir haftada yüzde 27 arttı. Fiyatla birlikte işlem hacmi yüzde 42 artan meme parası teknik grafikte de yükseliş trendini devam ettirdi. MACD göstergesi sinyal çizgisinin ve sıfırın üzerinde bulunuyor. Trendi sürdürmesi hâlinde en iyi meme coinlerden olan Floki 0,000160 dolara kolayca ulaşabilir.

 

Kripto analisti  World of Charts ise güncel X paylaşımlarından bir tanesinde FLOKİ grafiğinde simetrik üçgen modeli oluştuğunu gösterirken yüksek potansiyeli kripto paranın yüzde 200’lük bir çıkış yapmaya hazırlandığını açıkladı. Analistin bu tahminine göre meme coin 0,00045 dolara kadar ulaşabilir. Ancak  nötr bir formasyon olan simetrik üçgen modelinde yükseliş ihtimali kadar düşüş olasılığı taşıdığını da unutmamak gerekir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.