featured

Altcoin sezonu için en iyi seçenekler: Bütçe dostu ve yüksek potansiyelli 5 altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin’ler kripto para yatırımcılarının portföylerini çeşitlendirmelerine olanak sağlar ve büyük fırsatlar sunar. Genellikle piyasa lideri olan Bitcoin ile yüksek korelasyona sahip olsalar da, başlayacak bir boğa koşusunda çok daha büyük oranlarda kâr elde ettirebilirler.

Yüksek potansiyelli altcoin’lerden oluşan bir ve bütçenize uygun bir portföy oluşturmak, bir sonraki altcoin sezonundan kazançlı çıkmanıza olanak sağlayabilir.

Altcoin sezonu nedir?

Altcoin sezonu, kripto para dünyasında yatırımcılar tarafından en çok beklenen dönemlerden biridir. Bu dönem, genellikle piyasanın genel olarak düştüğü ve yatırımcıların aylardır elde ettikleri kazançları kaybettikleri zamanlarda daha da önemli hâle gelir. Şu anda piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatı 64,707 dolara gerilemiş ve genel piyasa değeri 2,34 trilyon dolara düşmüş durumda. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz dönem nötr duyguların hâkim olduğu bir dönem olarak adlandırılabilir. Aynı zamanda, altcoin’lerin fiyatlarının düşük olması sebebiyle birikim yapmak ve piyasa toparlandığında daha yüksek oranlarda kâr elde etmek için iyi bir fırsattır. İşte altcoin sezonuna hazırlık yaparken göz önünde bulundurabileceğiniz bazı bütçe dostu olan en iyi altcoin’ler:

PlayDoge (PLAY)

Kripto para piyasasının en yeni coin’lerinden bir tanesi olan PlayDoge, ön satış aşamasının başlamasından kısa bir süre sonra yatırımcıların radarına girmeyi başardı. PlayDoge, kullanıcılara gerçek bir köpek bakımı deneyimi sunarken, katılımlar karşılığında PLAY tokenlarını ödül olarak dağıtılıyor. Proje, liderlik tablosu, mini oyun desteği ve XP toplama gibi özelliklerle dolu, bu da kullanıcıların ilgisini sürekli olarak canlı tutuyor. Şu anda PLAY tokenlarına 0,0051 dolarlık düşük fiyatı ile ön satış aşamasında ulaşmak mümkün. Listelenmesinin ardından fiyatın çok daha yüksek seviyelere çıkması bekleniyor. Dolayısıyla yüksek potansiyelli bir projeye henüz ön satış aşamasında iken katılmak yatırımcıların kârını maksimuma çıkarabilir.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Toncoin (TON)

altcoin sezonu

Toncoin, bu yıl %207 oranında değer kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,23 doları gören TON, bu yazının yazıldığı sırada 7,03 dolar civarında işlem görüyor. 17,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle CoinmarketCap verilerine göre genel sıralamada 9. sırada yer alıyor. Teknik göstergelerine bakıldığında yüksek bir potansiyeli olduğu görülüyor ve düşük fiyatlardan biriktirmek için en iyi altcoin seçeneklerinden bir tanesi olarak öne çıkıyor.

Arweave (AR)

Arweave, merkezi olmayan depolama hizmeti sunarak rakipleri arasında öne çıkıyor. Bu özelliği sayesinde benzersiz bir kullanım örneği oluşturuyor. 1,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 50. sırada yer alan AR, şu anda 25,46 dolar civarında işlem görüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak 90,94 doları gören AR, yeniden bu seviyeye ulaşma potansiyeline sahip gibi görünüyor. Dolayısıyla Arweave, altcoin sezonu başladığında yatırımcılarına yüksek kârlar elde ettirebilir.

Uniswap (UNI)

Uniswap, son dönemlerde büyük oranlarda düşüş kaydetmesi sebebiyle, bütçe dostu bir seçenek hâline geldi. Şu anda 9,49 dolardan işlem gören UNI, 6 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Bu piyasa değeri ile de 20 kripto para arasında yer alıyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşık üç yıl önce ulaşan Uniswap, 44,97 dolardaki rekoruna yeniden ulaşmayı hedefliyor. UNI, büyük bir marj açığına sahip ve olası bir yükseliş rallisiyle değeri hızla artabilir.

Brett (BRETT)

Brett, yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,1939 dolara ulaşmıştı. Ancak daha sonra %35,79 oranında bir düşüş kaydetti ve şu anda 0,1232 dolar civarında işlem görüyor. Popüler kripto analistleri, kripto piyasasının bu düşüş durumundan kurtulmasının ardından BRETT fiyatlarının hızlı bir yükselişe geçmesini bekliyor. Yüksek talep gören BRETT, altcoin sezonu olmasa bile piyasanın toparlanmasıyla birlikte yatırımcılara yüksek getiriler sunabilir.

Bu bütçe dostu altcoin’ler, boğalar piyasaya geri dönmeye hazırlanırken yatırımcılar tarafından değerlendirilebilecek önemli seçenekler arasında yer alıyor. Düşük fiyattan alım yapmak, piyasa toparlandığında yüksek kazançlar elde etmenize olanak sağlayabilir. Ancak, yatırım kararlarının tamamen kişisel olduğunu ve kendi risk portföyünüze göre işlem yapmanız gerektiğini unutmayın.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir