featured

AI coinlerde ralli heyecanı: FET, AGIX, OCEAN kazandırmaya devam ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası önemi bir konsolidasyon sürecinden geçerken AI coinler, Nvidia şirketinin hisse artışı ile ivme kazandı. Microsoft hisselerini geride bırakarak en büyük teknoloji şirketi hâline gelen Nvidia hisselerindeki yükseliş, AI coinlerin değerini yüzde 6 ile 25-30 arasında arttırdı. Bununla birlikte son dönemde yapay zekâ alanında önemli yatırımlar, Elon Musk’in ortaklık haberleri ve xAI alanındaki gelişmeler sektördeki büyümeyi destekleyen önemli olaylar arasında yer aldı.

Piyasa değeri açısından yüzde 8’in üzerinde değer kazanan AI coin sektöründe son 24 saate en çok kazanç getiren coinler arasında FET, AGIX, INJ gibi varlıklar bulunuyor.

En çok kazanan AI tokenlar fiyat analizi

En iyi yapay zakâ coinleri arasında yer alan ve işlem hacmi açısından son 24 saate yüzde 157 artan Fetch (FET), yüzde 26.31’lik bit yükselişle günün en çok kazanan altcoinlerden biri oldu. Son 7 günlük kaybını azaltan ve haftanın en yüksek değerine ulaşan FET coin, 1.60 dolardan işlem görüyor.  Son 2 gündür üst üste yeşil mum yakan tokenın Göreceli Güç Endeksi 40’dan 44 seviyesine doğru yükseliş gösteriyor.

SingularityNet (AGIX) ise yüzde 24,71’lik bir yükselişle 0,6609 seviyesine yükseldi. Son 1 haftanın en yüksek seviyesinde olan varlık, kritik direnç noktası 0,77 dolar bölgesine yaklaşıyor. AI coin sektöründeki genel iyileşmeler ile birlikte bu seviyeyi aşması hâlinde 1 dolara ulaşma potansiyeli taşıyor. Aksine bir düşüş sergilemesi hâlinde 0,45 dolara gerilebilir.

AI coin
SingularityNET / AGIX fiyat grafiği

CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri açısından en büyük AI coin olan NEAR Protocol, yüzde 8, 47’lik bir yükseliş sergiledi. Son bir haftada yaşadığı kayıpları bir miktar telafi eden NEAR, 5,45 dolardan işlem görüyor. AI tokenlerin aksine işlem hacmi yüzde 26 gerileyen altcoin, piyasa değeri açısından yüzde 5 büyüme gösterdi. Yüksek bir fiyat oynaklığına sahip olan NEAR, 6,15 dolarlık desteği aşması hâlinde 1 dolara doğru bir yükseliş eğilimi gösterebilir.

NEAR fiyat grafiği

Son olarak The Grapth (GRT), Injective (INJ), Arkham (ARKM) ve IO AI coin en çok kazanan diğer tokenler oldu. GRT ve INJ token sırasıyla yüzde 6 ile 8 arasında değer kazanırken, ARKM yüzde 17’lik hızlı bir yükselişle 1,92 dolara çıkarak son 1 saate yüzde 3 yükseliş sergiledi. Fiyat artışı devam eden yapay zeka coinlerinin piyasa değeri artarken yeni çıkan AI tokenler de 100x potansiyeli kripto paralar arasında yer alıyor.

Yeni çıkan AI coinler: eTukTuk ve WienerAI

Yapay zekâ ekosistemi büyümeyi sürdürürken henüz ön satış aşamasında olan eTukTuk, yatırımcıya düşük fiyat aralığından TUK tokenı sahibi olma fırsatı veriyor. eTukTuk projesi, AI teknolojilerinin yanında doğa dostu programı ile çevre dostu coinlerden biri oluyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0,0335 dolardan işlem gören token, sonraki aşamada yeniden fiyat artışına giderek değer kazanmayı sürdürecek. Uzun vadeli bir yatırım tercihi olarak değerlendirilen eTukTuk, aynı zamanda oyna-kazan teması ile keyifli vakit geçirmeyi sağlıyor.

eTukTuk’u Ziyaret Edin

Piyasaya yeni çıkan en iyi ön satışlardan biri olan WienerAI, meme coinler ile yapay zekâyı birleştiren yenilikçi bir fikre dayanıyor. Sıfır ücret politikasının yanında staking ve APY ödülleri ile aktif ve pasif gelir elde etmeye imkân tanıyan WAI tokenleri, aynı zamanda piyasa trendlerini anında yakalamak için AI botları ile yatırımcıya yeni fırsatlar sunuyor. Kısa bir sürede 6,063,916.73 dolarlık birikim toplayan projede bir WAI coins, 0.00072 dolardan satılıyor. eTukTuk projesi gibi yeni bir etapta fiyat artışına gidecek olan WAI tokenları, uygun fiyattan kolayca alınabilir.

WienerAI Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir