featured

24 Haziran haftası altcoin tahminleri: TON, BNB ve ADA coin fiyatı yükselecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında belirsizlik sürerken altcoinler hafta sonu itibariyle toparlanmaya çalışıyor. Bitcoin 64 bin seviyesinde yatay bir seyir izlerken haziranın son haftasında yatırımcıların altcoin sezonuna dair ralli umudu gittikçe azalıyor. Buna karşın kripto para piyasası 24 Haziran haftası ABD ekonomik verileri ışığında önemli olaylara hazırlanıyor.

Önümüzdeki hafta ABD ekonomik verilerinin açıklanması ile birlikte FTX duruşmasının yapılması bekleniyor. FTX duruşması, geri ödeme planlarının netleşmesi gibi birçok olayın netleşmesini sağlayabilir. Buna karşı piyasa şartlarına meydan okuyan ve önemli gelişmeler eşliğinde önümüzdeki hafta için iyi bir yatırım potansiyeli taşıyan altcoinler mevcut.

TON altcoini fiyatında iyileşme kalıcı olacak mı?

Makro gelişmelerin yanında kripto para piyasasında teknolojik gelişmeler eşliğinde önemli fiyat hareketleri yaşayacak altcoinlerden biri Toncoin oluyor. TON, son 24 saate yüzde 6’nin üzerinde bir yükselme yaşarken kısa vadede hızlı toparlanma belirtileri gösteriyor. Genel olarak altcoin piyasasında yaşanan olumlu gelişmeler ile pozitif bir seyir izleyen altcoin, Binance’nin Tether ve Toncoin ağıyla entegre etmesi haberlerinden sonra büyüme sergiledi.

altcoin
TON coin teknik grafik

Ancak piyasa hissiyatında negatif bir eğilim olmasına karşın TON fiyatı düşüş eğilimine girebilir. Son olarak bu yazının yazıldığı sırada Ton, 7,63 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA) önemli yükseltmeler ile büyüyor!

Geçtiğimiz işlem gününde büyük ağ güncellemesi ile gündeme gelen ADA coin, Katman-1 blockchain ağında yeni bir yükseltme yaptı. Bu yükseltme blockchain ağı olma konusunda altcoinin tanınmasına katkı sağlarken ayrıca kullanıcıların staking erişilebilirliğini arttırmayı hedefliyor.

Bu gelişmeler eşliğinde ADA coin iyileşme belirtileri gösteriyor ve son 1 günde yüzde 4’lük bir yükselişle 0,39 dolardan işlem görüyor. Haftalık kaybını yüzde 4’e düşüren altcoinin yatırımcı çevresinde yükselişe dair iyimser bir hava hakim. Buna karşın işlem hacmindeki gerileme kısa vadede ADA fiyatına ilişkin sorunları gündeme getiriyor.

BNB Token ve Ethereum karışık sinyaller veriyor

Son 24 saate kritik direnç noktası 586 doların üzerine çıkarak 593 dolara ulaşan BNB Chain, blockchain işlem ücretlerini yüzde 90 geri çekerek önemli bir yükseltme gerçekleştirdi.  Katman-2 çözümlerini etkilemesi beklenen bu gelişme ile yatırımcı güveninin arttığı görülüyor. Toparlanmanın devam etmesi hâlinde 600 doların üzerine çıkması beklenen BNB coinin sosyal hacmindeki artışın yanında açığa satışların artması fiyat üzerinde karışık sinyaller ortaya çıkardı.

Ethereum fiyatının ise yatay bir seyir izlediği görülüyor. RSI göstergelerinin ortalamanın altında yer alması düşüş eğilimin süreceğini düşündürüyor. Altcoinin 3,730 desteği üzerinde bir direnç sergilemesi hâlinde yükseliş trendi görülebilir. Ancak satış baskısının sürmesi hâlinde 3,500 doların altında bir gerileme yaşanabilir.

Base Dawgz yeni bir etaba geçmeye hazırlanıyor!

Altcoinler yanında ön satış aşamasında uygun fiyatlar ile yatırımcıya hitap eden Base Dawgz tokeni, birden fazla blok zincir üzerinde işlem gören yeni çıkan coinlerden biri oluyor. Ethereum, SOL ve BSC gibi bilindik ağların yanında AVAX ve BASE ağında da işlem görecek olan DAWGZ meme coin, hızlı çalışabilirlik açısından birçok avantaj sağlıyor.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Aynı zamanda airdrop yapan tokenlerden biri olan proje, sosyal medya üzerinden içerik üretiminde ve paylaşımında airdrop puanı kazanma fırsatı verir. Bununla birlikte staking avantajları ile pasif kazanç fırsatı sağlayarak dikkat çeker. Bu yazının yazıldığı sırada 0.00527 USD ile satışa sunulan meme coin, her yeni etapta fiyat artışına giderek erken alımda kullanıcıya avantaj sağlar.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir