featured

Nisan rallisini tahmin eden analist açıklıyor: Bitcoin 2024 bitmeden 3x yükselebilir mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasasındaki düşüş eğilimi bir süredir devam ederken kripto analisti Jamie Coutts, Bitcoin grafiklerinde boğa sinyali yakaladığını açıkladı. Son boğa hareketinden bu yana Bitcoin grafiklerinde ilk kez boğa sinyali oluştuğunu dile getiren analist, geçmiş paylaşımlarında Nisan 2024’teki yükselişi tahmin etmişti.

Bitcoin 119 bin dolara yükselecek

2023 Kasım ayından 2024 Nisan’a kadar Bitcoin’in yükseleceğini bir dizi X paylaşımında dile getiren Jamie Coutts, Bitcoin yükselmesini merkez bankalarının teslim olması, likidite oranlarının artması ile ilişkilendirdi. Birleşik küresel likidite momentum modeli (MSI) ile geçen yıl boğa koşusunda ilk sinyalleri yakaladığını dile getiren analist, BTC’nin bu süreçte yüzde 75 yükseldiğini açıkladı. 2017 ve 2020 yılları ile karşılaştırma yapan analist sırasıyla Bitcoin fiyatının 19x ve 6x yükseldiğini ifade etti.

2024 sonuna kadar ise 2x veya 3x bir büyüme bekleyen analist bunu iki gerekçeye bağlıyor. Buna göre ABD Dolar Endeksinin (DXY) merkez bankası tarafından desteklenmesi ve teşviklerin sürmesi gerekiyor. Küresel M2’nin 120 trilyon doların üzerine çıkaracak bir gelişme olduğunu ifade etti.  Analistin tahminlerine göre bu fiyat aralığında en az 2x yapma potansiyeli olan Bitcoin, 119 bin dolara ulaşabilir.

Bitcoin

Son olarak güncel BTC fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 59,480 dolar. Son 7 günün en düşük seviyesi 57 bin dolardı ve BTC yeniden 60 bin doların üzerine çıkmaya çalışıyor.

Piyasa durgunken staking yapan kriptolar dikkat çekiyor

BTC fiyatı yatay bir seyirde ilerlerken stakingle pasif gelir sunan kripto paralar yatırımcı için durgun piyasa şartlarında önemli bir araç hâline geldi. Crypto All-Stars projesi 2024 staking yapan meme coinleri bir araya getirdi. 

Crypto All Stars Satın Al

Crypto All-Stars; MemeVault ile Pepe, Floki, Brett gibi meme coinleri bir araya getirerek tek adresten stake etmeye imkan veriyor. Dünyanın ilk birleşik staking sistemini sunan projede satın alınan STARS tokenleri ön satışın sonunda talep edilebilir. Güncel olarak 0.0013855 dolardan satılan ve yüzde 4145 yıllık getiri sunan projede katılım arttıkça APY getirisi düşüyor. Böylece erken alımda dada fazla avantaj sunan Crypto All-Stars projesinde STARS tokenlarını ETH, USDT ve kart ile cüzdana ekleyebilirsiniz.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir