featured

2024 yazının en iyi altcoin’leri: Yüksek potansiyelleri ile göz dolduran 5 altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında bazı altcoin’ler yeniden parlıyor. Bunlar, yaz ayları devam ederken gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğunu göstererek iyi bir satın alma fırsatı sunuyor. İşte, bu yaz takip edilmesi gereken 5 altcoin ve neden takip edilmesi gerektiğine dair önemli detaylar: 

1. Shiba Shootout: Vahşi Batı’da kripto macerası başlıyor

Kripto para dünyasının yeni heyecanı Shiba Shootout, Vahşi Batı temalı kovboy oyunuyla oyun severlere yüksek kazançlı bir oyna-kazan (P2E) deneyimi sunuyor. Topluluk odaklı büyüme stratejisi ve %2268’e varan cömert staking ödülleriyle dikkat çeken yeni meme coin projesi, oyuncuları hız, çeviklik ve zekâ gerektiren etkinliklerde SHOOTOUT tokenları kazanmak için yarışmaya davet ediyor. Oyuncular, şans oyunları, kasaba meydanındaki meme savaşları ve kamp ateşi etrafında anlatılan hikayeler gibi çeşitli etkinliklerle hem eğlenip hem de token kazanma fırsatına sahip. Kullanıcıların görüşlerine büyük önem veren ve katılımcılara önemli kararlarda oy hakkı tanıyan Shiba Shootout, topluluğuna bağlılığını gösteriyor. Ayrıca, arkadaşlarını davet eden kullanıcılar ekstra tokenlarla ödüllendirilerek oyunun keyfini katlayabiliyor. Shiba Shootout, toplam arzının %20’sini stakinge ayırarak 440 milyon SHOOTOUT tokenını iki yıl içinde dağıtmayı hedefliyor. Bu yenilikçi ve ödüllendirici yapısıyla Shiba Shootout, kripto piyasasında hızla popülerleşiyor ve bu yaz takip edilmesi gereken altcoin’ler arasında yer alıyor. 

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

2. Solana (SOL): Altcoin piyasasının parlayan yüzüAltcoin SOL

Solana, altcoin piyasasında yüksek hız ve sağlam altyapısıyla dikkat çeken bir blockchain platformudur. Layer 1 çözümüne sahip olan Solana, hızlı işlem süreçleri ve geniş geliştirici ekosistemi ile öne çıkıyor. Son zamanlarda kripto para piyasasında yaşanan dalgalanmalara rağmen SOL fiyatı hâlâ 141 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin geçtiğimiz yıl da %612 gibi büyük bir büyüme yaşamıştı. CoinMarketCap verilerine göre 65,41 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Solana, kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada da beşinci sırada yer alıyor.Yaz boyunca devam eden piyasa toparlanmasıyla, Solana’nın değerinin daha da artması bekleniyor.

3. Toncoin (TON): Yenilikçi blockchain teknolojisi

Toncoin, Telegram tarafından geliştirilen ve blockchain alanında yenilikçi bir Layer-1 altyapısı sunan bir projedir. Düşük işlem maliyetleri ve hızlı işlem hızları ile dikkat çeken TON, sahip olduğu bu özellikler sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Altccoin’in fiyatı şu anda 7,59 dolar civarında işlem görüyor  ve son günlerde %5 oranında bir artış göstererek grafiklerini yeşile boyamayı başardı. CoinMarketCap verilerine göre 19 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan TON, kripto para birimleri arasındaki sıralamada ise sekizinci sırada yer alıyor. TON fiyatı geçtiğimiz yıl da %451 oranında değer kazanarak piyasanın en değerli oyuncularından bir tanesi olmuştu. Bu veriler ışığında TON’un bu yaz potansiyel olarak yüksek getiriler sunabilecek önemli bir altcoin olduğu öngörülüyor.

4. Polygon (MATIC): Geniş kullanıcı tabanına sahip altcoin

Polygon, Ethereum’un performansını artırmada kritik bir rol oynayan bir platform olması sebebiyle dikkat çeker. Yan zincirler kullanarak Ethereum’un işlem kapasitesini artıran ve maliyetleri düşüren Polygon, geniş kullanıcı tabanı ile dikkat çekiyor. MATIC’in fiyatı şu anda 0,4924 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altcoin’in fiyatı piyasa ilk çıkışından bu yana yaklaşık%10,079 oranında bir artış gösterdi. Dolayısıyla yükseliş potansiyeli yüksek bir altcoin’dir. 4,87 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap sıralamasında 20. sırada yer alıyor. Yaz aylarında piyasanın iyileşmesiyle birlikte Polygon’un performansının daha da güçlenmesi bekleniyor.

5. TRON (TRX): : Öncü platformu ile dikkat çekiyor

TRON, dijital eğlence sektöründe merkezi olmayan çözümler sunan öncü bir platform olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl %67 oranında değer kazanan TRON, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Yıl boyunca en iyi performans gösteren altcoin’lerden bir tanesi olarak kullanıcı tabanını da genişletmeyi başardı. Bu dönemde TRON’daki Kilitli Toplam Değer (TVL) de arttı ve DeFi ekosistemindeki rolünü güçlendirdi. TRX’in şu anki fiyatı 0,13 dolar ve 11,31 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap’te 11. sırada yer alıyor. TRON, güçlü yatırımcı güveniyle dikkat çektiği için yaz boyunca izlenmesi gereken altcoin’ler arasında yer alıyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir