2019’da yatırım yapılabilecek en İyi kripto para birimleri
2019’da yatırım yapılabilecek en İyi kripto para birimleri

2019’da yatırım yapılabilecek en İyi kripto para birimleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllıca kripto para birimlerine nasıl yatırım yapılır? 2019 yılında yatırım yapmayı düşünmeniz gereken en umut verici kripto para birimleri listesini sizin için derledik. Ethereum ve Bitcoin’in neden artık en kârlı varlıklar olmadığını ve bu yıl hangi kripto para birimlerinin yükselmesinin beklendiğini öğrenin.

2019’da yatırım yapılabilecek en iyi kripto para hangisi?

Tıpkı 2018 gibi, gelecek yıl tüm kripto para birimleri için iniş ve çıkışlarla dolu olacağa söz veriyor. Bu, zengin olmak için hala bir fırsat olduğu anlamına gelir ancak sadece doğru bahisleri yapmanız gerekir. Son Bitcoin dalgalanmalarından dolayı, trader’lar hisse senetlerini, güçlü bir teknik desteğe sahip altcoin’ler lehine çeviriyor. 2019’da yatırım yapılabilecek en iyi kripto hangisi? Satın alınacak en iyi kripto para birimleri hangileridir? İşte en umut verici Blockchain projeleri ve arkalarındaki şirketler.

Bitcoin ve Ethereum yatırımları mantıklı mı?

Bitcoin’in önceki %1.000 artışını gerçekleştirme şansı az, kripto para birimi topluluğunun teknolojik olarak daha gelişmiş alternatifler olduğunu kabul ediyor. Her gün yeni altcoin’ler ortaya çıkıyor ve geliştiricileri, yenilikçi özellikleri ve çözümlerinin teknolojik üstünlüğü ile şaşırtıcı izleyicileri tutuyor. Piyasanın düşüş eğilimi bir miktar azalmış gözükse de, hiç kimse Bitcoin fiyatının önceki rekorlarını kırabileceğini ve tekrar 20.000 dolara vurabileceğini garanti edemez.

Peki ya Ethereum? Hala güçlü ve gelecek vaat ediyor, ancak daha çevik ve sofistike blokajlarla gelen birçok rakibi var. Bazı şirketler zaten Ethereum’dan Neo’ya veya farklı platformlara kayıyor.

1. EOS: Ethereum’un bir numaralı rakibi

Tüm Ethereum’un rakiplerinden EOS, teknolojik olarak en gelişmiş platform gibi görünüyor. Niye ya? Birincisi ve en önemlisi, geliştiricilerin ana bariyerini kaldırıyor. (Dayanıklılık dili, Ethereum’daki tek programlama aracı). Bunun yerine, EOS kullanıcıları veri tabanlarına ve araçlarına diğer sayısız hizmetlerle birlikte erişebilir. Bu da programlama dilleri hakkında hiçbir bilgiye ihtiyaç duyulmadan işlem gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor.

İlk olarak, EOS, diğer benzer platformlardan daha esnektir. 21 kapı bekçisi işlem gördüğü için hiçbir gas ücreti alınmaz. Kripto para mayınlı değildir, topluluk tarafından seçilen belirli kullanıcılar tarafından üretilir. EOS, gelişmiş ve popüler bir Blockchain platformu olma şansını yakaladığından, düşük satın alma fırsatını değerlendirin.

2. Ripple: BTC’den sonra 2. kripto para

Yavaş ama istikrarlı bir şekilde, Ripple, Bitcoin’den sonra pazar kapağına göre en büyük ikinci kripto para birimi oldu ve kısa sürede olsa ETH’yi geçti. Ancak Ripple, tamamen farklı prensiplerle çalışır. Bireysel kullanıcılar yerine büyük finansal kurumlar için oluşturuldu. Bu kripto, sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmaya ve bu sayede çarpıcı bir şekilde hızlı ve ucuz hale gelmelerine yardımcı oluyor. Ripple Labs, kurumsal yatırımcılardan (Google gibi) çok büyük destek aldı ve şimdi bu kripto dünyadaki Asya bankaları ve finans kurumları tarafından tanıtılıyor. Ripple’ın 100 dolara ulaşmasının pek olası olmadığını ancak en yakın gelecekte 1 dolarlık eşiğe ulaşması bekleniyor.

3. Stellar Lumens: Ripple perspektifini geniş bir kitleye uyguluyor

Ripple’den farklı olarak Stellar, bireysel kullanıcılar için sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmıştır. PayPal gibi ödeme işleme devleri işlemler için %5 ücret talep ederken, Stellar’ın 600.000 dolar değerinde bir işlem için yalnızca 0.01 dolarlık bir ücreti var! İşlem hızı işlem başına 5 saniyedir ve bu oldukça kabul edilebilir. Dahası, platform Bitcoin’i ve diğer birkaç blokajı rahatsız eden enerji tüketimi sorununu çözüyor. Özel Stellar Konsensüs Protokolü, İş Kanıtı yerine işlemleri işlemek için kullanılır. Stellar ekibi, IBM gibi birkaç teknoloji ürünü üst düzey kuruluşla zaten ortaklık kurdu, bu nedenle kurumsal yatırımcılardan büyük destek almaktadır.

4. TRON

TRX’i neden düşünelim? TRON kısa süre önce, gelecekte güvenli merkezsiz torrent metotları geliştirilmesine olanak tanıyan BitTorrent’i satın aldı. Örneğin, bu tür yenilikler, dosyaları bir ağ üzerinden dağıtmamıza ve bunları kullanıcı yüklemeleri için yeniden birleştirmemize yardımcı olabilir.

TRON’un avantajlarından bir diğeri ise, onu MainNet’e yapmış olan birkaç ERC20 tokeninden biri. TRON’un büyümesi Ethereum kadar hızlı olmasa da, bugüne kadar 300.000 hesaba ulaştı. Bu yüzden en iyi bütçeye sahip yatırımcılar için iyi bir yatırım.

5. Litecoin

Bitcoin’in ana alternatiflerinden biri olan Litecoin, piyasa değeri ile ilk 10 kripto para arasında. LTC, Bitcoin’in 10 dakika karşısında yaptığı işlemi 2,5 dakikalık blok madencilik süresi ile yerine getiriyor.

Litecoin vs Bitcoin: Ana farklar

Bitcoin, aktivasyon amacıyla SegWit’i desteklediklerini bildirmek için madencilerin %95’ine ihtiyaç duymasına rağmen, Litecoin sadece %75’ine ihtiyaç duyuyor. Konsensüs eşiğinin düşürülmesi, Litecoin’in aktif yatırımcıları çekmesini kolaylaştırıyor. Şu anda, Litecoin’de inişler ve çıkışlar oldu, ancak kripto para birimi topluluğu potansiyeline inanıyor.

6. IOTA

IOTA kripto para birimi, Nesnelerin İnterneti için tasarlanmıştır. Diğer kripto paralara göre dört önemli avantajı var:

  • Ölçeklenebilir.
  • Tamamıyla merkezsizleşti
  • Kullanıcılardan ücret alınmaz
  • Modüler

IOTA’nın başarısının altında yatan teknolojik sır karışıklıktır. Bitcoin, defteri korumak için bir Blockchain ortamı kullanırken, IOTA, Tangle’e yönlendirilmiş bir asiklik grafik (DAG) kullanır. Böyle bir sistem ölçeklenebilirlik ve işlem ücretleriyle ilgili sorunları çözer. Gönderen, bir tür çalışma kanıtı yapar ve iki işlemi onaylar. Böylece, kullanıcı sayısı ne kadar yüksek olursa, işlem hızları o kadar yüksek olur.

İnternet destekli cihaz sayısının 2020 yılına kadar 30 milyar cihaza ulaşması beklendiği ve pazarın 7.1 trilyon dolar civarında olacağı göz önüne alındığında, IOTA çok büyük bir potansiyele sahip.

7. BAT

Basic Attention Token (BAT) dünyanın her yerinden teknoloji uzmanları tarafından kuruldu. Bu token, içerik oluşturucular, yayıncılar, izleyiciler ve reklam verenler için tasarlanmıştır. Örneğin, kullanıcılar içerik oluşturucularına BAT para biriminde bağış yapabilir veya reklamları izlemek için BAT ödülleri alabilir. BAT’ın kötü amaçlı yazılımları uzaklaştıran ve internette gezinirken kullanıcıların gizliliğini koruyan Brave tarayıcısında kullanılması gerekiyor. Bu tarayıcı ile kullanıcılar can sıkıcı reklamlar ve kişisel bilgilerini satan İSS’ler olmadan beğendikleri içeriğin tadını çıkaracaklar. Kripto para biriminin tarayıcısı yaygınlaştıkça bir yıl içinde büyümeye başlaması bekleniyor.

8. BNB Token

Kriptografik para evreni 2019’da patlıyor ve 2019’da yeni yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Bu sayede Binance platformu adım adım gelişiyor. BNB tokeninin bu kadar popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil. Bu token, piyasadaki en çok işlem gören ve en iyi performans gösterenler arasında.

9. Golem

Golem, her bir makinenin sistemindeki gücünü birleştiren küresel bir merkezi olmayan süper bilgisayardır. Bilgisayarlar için Airbnb olarak adlandırılan Golem ağı, müşterilere kullanılmayan CPU/GPU kaynaklarını dağıtılmış sistemler aracılığıyla kiralamalarını sağlar.

10. Peercoin

PPC kripto para, hem kanıtları hem de çalışma mekanizmalarını kullanan bir P2P kripto aracıdır. Kripto para 2012’de icat edildi. Peercoin, en az maliyetle en güvenli kripto madalyonu haline getirildi ve tüm müşterilerine yıllık %1 PPC faizini geri ödedi.

Yatırım Yapılacak Şifreli Bir Para Birimi Seçme Stratejisi

Yatırım için güvenilir ve gelecek vadeden paralar nasıl seçilir? Akıllı yatırımlar yapmak için birkaç öneri:

  • ICO’ları tercih edin. Bu, zenginliklerinizi çoğaltmanın en kolay yollarından biridir. Örneğin, Neo’nun kitlesel piyasasına yatırım yapmış olsanız, geri dönüşünüz şu anda %160.000 veya Populous için %5.000, OmiseGo için %4.000 olacaktır. Ancak, ICO’ların çoğunluğu başarısız oluyor, bu yüzden tam olarak araştırmalısınız.
  • Daha az popüler borsalara göz atın. Bir ICO’ya yatırım yapma şansınızı kaçırdıysanız, kripto para piyasaya girdiğinde yatırım yapabilirsiniz. Bu süre zarfında, yatırımcılar kısa vadeli kazançlar aradıklarında, genellikle kısa bir artış ve bunu takiben bir dökümü izlerler. Bu, düşük bir fiyatla ilgilendiğiniz paraları almak için harika bir fırsat. Kriptopya ve IDEX bu tür paraları aramak için mükemmel yerlerdir.
  • Önemli olayları takip edin ve zamanlayın. Bu kısa vadeli bir stratejidir ve çoğunlukla deneyimli traderlar tarafından kullanılmalıdır. Bazı ortaklık duyuruları veya teknik tanıtımlardan sonra kripto para biriminin fiyatının yükseldiği bir sır değil. Daha ucuza kripto satın alabilir ve daha yüksek bir fiyata satabilirsiniz.
  • Haberin olsun. Piyasaya giren binlerce kripto para birimi var ve binlerce kişi yakında geliyor. Hangi taşlara rastlayabileceğinizi asla bilemezsiniz. Kripto Para Haberi, sekmeler tutun, yeni projeler araştırın, kripto Twitter hesaplarını izleyin, bilgi güçtür.

Sonuç

Potansiyel olarak 10-100 kat iade yapabilen kripto para yatırımlarına yatırım yapma konusunda sayısız fırsat var. Ancak, bildiğiniz gibi, kripto para birimleri çok değişkendir. Bir hamle yapmadan önce, ödevini yap: arkasındaki kripto para birimini, Blockchain ve geliştirme ekibini araştır. Tokenin temellerine gerçekten inanıyorsanız, zaman dilimi önemli değildir. Kripto para birimini ICO’dan satın aldığınızda, tüm sabrınızı verin ve büyük bir borsada listelenene kadar bekleyin.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir