İki analistten “kafa karıştıran” Bitcoin tahminleri geldi: Bitcoin düşecek mi?
İki analistten “kafa karıştıran” Bitcoin tahminleri geldi: Bitcoin düşecek mi?

16.000 dolarlık Bitcoin 4Chan kehanetine 4 gün kaldı: Kehanet gerçekleşebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC) bu hafta popüler bir konu oldu. 25 Ekim’de 7.400 dolardan 10.500 dolara kadar uzanan Bitcoin rallisi sonrası yükseliş eğilimi yeniden gündeme geldi.

COIN360

Her zamanki gibi, Crypto Twitter’da Bitcoin fiyat yükselişine yönelik, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in doğrudan blockchain teknolojisinin geliştirilmesinde hızlanma çağrısı yaptığı yönündeki çılgınca spekülasyonlar yapıldı.

Bunu duymak güzel bir haber olsa da, 10 yıllık ömrü boyunca Bitcoin fiyatının en büyük fiyat artışlarından birini yapmasının tek nedeni olduğu şüpheli. Bunun yerine, rallinin Çin haberleri ve güçlü teknikler de dâhil olmak üzere birçok faktörün doruk noktası olması daha olası.

Bitcoin 4Chan anonim kehaneti

Anon Prophecy

Birçok tüccar gözlerini alacak, ancak göz ardı edilemez. Başlangıçta 21 Ocak 2019’da yayınlanan bu iyi bilinen kehanet, bu yıl şu ana kadar şaşırtıcı derecede doğru çıktı.

Kehanet şu şekildeydi:

Dip 15 Aralık 2018’di. Grafiklere bakın. Boğa piyasasındayız. Şu anda son 3 aylık birikim aşamasındayız. Ondan sonra yavaşça yükselişler geliyor. Ardından patlama yaşanacak. Yükseliş çizelgesi şu şekilde:

  • Nisan 2019 – BTC ~ 5.300 ABD Doları
  • Temmuz 2019 – BTC ~ 9,200 ABD Doları
  • Ekim 2019 – BTC ~ 16.000 ABD Doları
  • Şubat 2020 – BTC ~ 29.000 ABD Doları
  • Temmuz 2020 – BTC ~ 56.000 ABD Doları
  • 2020 Kasım – BTC ~ 87,00 ABD doları

Bu 1,5 trilyonluk piyasa değeri demek. BTC hâkimiyeti sadece yüzde 40-46 olacak.

Grafikler asla yalan söylemez.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *