100 milyon dolarlık yatırım Bitcoin için yeni bir ATH'nin habercisi mi?
100 milyon dolarlık yatırım Bitcoin için yeni bir ATH'nin habercisi mi?

100 milyon dolarlık yatırım Bitcoin için yeni bir ATH’nin habercisi mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin, artık kilit bir seviyede işlem görüyor. Bu durum 19.900 dolarlık zirvelerden sonra 17.800 dolar seviyesine gelen BTC için yeni bir yükselişin işareti olarak görülüyor.

Boğa kurulumu mu?

Amiral gemisi kripto para birimi, sırasıyla direnç ve destek görevi gören üst ve alt trend çizgilerinin ikiden fazla teyidi ile onaylanan, Yükselen Kanal oluşumu gibi görünen bir hamleyi şekillendiriyor. Bu Cuma günü itibariyle Bitcoin, potansiyel bir geri çekilme hareketi için destek trend çizgisini test ediyor.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Başka bir kanal oluşumunun temel çizgisi – Azalan kanal da Yükselen Kanalın destek trend çizgisiyle yakınlaşıyor. Bu durum, Bitcoin’i daha fazla düşüş saldırılarından korurken bölgenin gücünü ikiye katlıyor. Gücü üç katına çıkarmak, kripto para biriminin yükselen hacmi ile düşen fiyatı arasında gözle görülür bir farklılığa işaret ediyor. Teknik olarak yükseliş durumu söz konusu.

Bununla birlikte, daha fazla trader kârlarını güvence altına almaya karar verirse Bitcoin, varsayılan fiyat tabanının altında uzun bir aşağı yönlü düzeltme riski ile karşı karşıya. Birçok analist, kripto para biriminin 16.000 $’ın ortalarına düşebileceğini kabul ediyor. Ancak 20.000 $’a yakın önceki yüksek seviyesine doğru büyük bir yükseliş gerçekleştireceğini de ekliyor.

Yükselen kanal oluşumu

Yükselen Kanal oluşumu da aynı şeyi söylüyor. Önceden, Bitcoin’in destek trend çizgisinin altında kapanma girişimlerinin her biri, boğaların güçlü satın alma baskısıyla karşılaştı. Sonuç olarak, fiyat kayıplarını azaltıyor ve Kanalın üst trend çizgisine kadar yükseliyor.

Fraktal tekrar göz önüne alındığında, BTC / USD mevcut destek trendinin yeniden test edilmesinde Kanal direncine doğru bir tersine dönüş yapabilir. Bu durum, 21.000 dolar civarında tüm zamanların en yüksek oluşumuna işaret ediyor.

100 milyon dolarlık yatırım

156 yıllık bir finans şirketi olan Massachusetts Mutual Life Insurance, Perşembe günü genel yatırım hesabı için 100 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldığını açıkladı.

Yatırım, MassMutual’ın halihazırda yönettiği yaklaşık 235 milyar dolar değerinde varlığa kıyasla küçük görünüyor. Ancak yapılan alım Bitcoin’in daha fazla büyümesini gösteriyor. Kripto para biriminin fiyatı, MicroStrategy, Square gibi ana akım firmalar enflasyona karşı bir önlem olarak kendisine yatırım yaptıktan sonra Kasım ayının sonlarında yaklaşık 20.000 $ ile zirve yaptı.

Bitcoin şu anda rekor zirvesinin yaklaşık yüzde 11 altında işlem görüyor. Bu, tipik olarak parabolik yukarı yönlü hareketleri izleyen düşüş düzeltmesinin bir işareti. Yılbaşından bugüne kadar olan bir zaman diliminde, kripto para birimi yaklaşık yüzde 150 arttı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir