Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak
Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak

1 milyar dolarlık Bitcoin hareketi ne anlama geliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Veriler, 1.000.000.000 dolarlık Bitcoin hareketinin kripto satışını tetiklediğini gösteriyor.

Muhteşem hareket 

Blok zinciri veri uzmanı Willy Woo, Bitcoin’deki son piyasa düzeltmesinin, Gemini kripto borsasında 1,1 milyar dolarlık BTC’nin hareketi ile ilgili olduğunu söylüyor.

Woo, yeni bir tweet’te Glassnode’un milyarlarca dolar değerinde BTC içeren işlemlerin dahili olduğunu açıklayarak, fonların zaten Gemini’nin cüzdanlarında olduğunu söyledi.

“Gemini’ye 1 milyar dolarlık BTC aktığını söyleyen sahte veriler nedeniyle piyasalar satışa geçtiler. Bu, son 30 gün içinde 2. kez gerçekleşti.”

Söz konusu veriler, 1.1 milyar dolar değerinde 19.108 BTC’nin Gemini’ye aktığı konusunda takipçilerini uyaran Bitcoin borsa akış takipçisi Crypto Quant’dan geldi.

Woo, Crypto Quant’ın uyarısının hatalı olabileceğine dair birkaç nedene işaret ediyor.

“[Crypto Quant] veri hatası tartışması. Bir balina piyasaları boşaltmak için Gemini’ye 18.000 BTC mi gönderdi? Yoksa bir veri hatası mıydı? Bu uyarı, balina boşaltma uyarısı yapan 28.300 tradera gönderildi. Spekülatörler dakikalar sonra sattı.”

Image

Analist, Gemini’nin 1 milyar dolarlık Bitcoin emirlerini karşılayacak kadar büyük olmadığını vurguluyor ve borsanın genellikle günde sadece yaklaşık 100 milyon ila 200 milyon dolarlık işlem hacmi yaptığına dikkat çekiyor. Woo ayrıca, uyarı verildikten sonra BTC’nin Gemini’deki performansının, söz konusu Bitcoin’in satılmaması gerektiği teorisini desteklediğini söylüyor.

Woo, transferin tezgah üstü (OTC) bir işlem olma ihtimalinin düşük olduğunu da ekliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir