Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

1 Mart Ripple analizi: Analistler ve teknik göstergeler XRP fiyatı için ne söylüyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üçüncü en büyük kripto para Ripple (XRP), Bitcoin’in veya Ethereum’un fiyat hareketinin ötesinde bir düşüş trendinde. Kripto para birimi, son 24 saat içinde yüzde 1,67’lik bir zarara işaret ediyor ve bu haberin yazıldığı esnada pazarın hafifçe dengelendiği görülüyor.

XRP fiyatı 30 günlük grafiklerde yüzde 4,14’ün üzerinde kayıplara işaret ederken, fiyat hareketi ayın başında olduğu gibi hayli oynak.

Bitcoin son iki aylık süreçte yükselip çökmesine ve Ripple’a bir miktar “yastıklama” sağlamasına rağmen, XRP fiyatı yüz güldüren seviyelerini koruyamadı.

Analist Magic Poop Corn, kripto para biriminin, düşüş hareketinin bir süre daha süreceğini işaret eden “düşen kamada” sıkıştığını açıklıyor. Analist, grafiklerde görülen tek sorunun kama olmadığını  da belirtiyor.

XRP fiyat hareketi için daha da kötü olan gösterge, Aralık-Şubat boğa koşusunun %61.8 Fibonacci Retracement altındaki bir ayı bayrağı. Magic Poop Corn, söz konusu indikatörler sebebiyle Ripple fiyatının çok yakında 16 sentin dahi altına düşebileceği görüşünde.

Ünlü analistler David Smith ve Alex Clay kısa vadede XRP için düşüş öngörürken; analist Jim Rohn bunun aksini düşünüyor.

Jim Rohn’a göre kripto para biriminin yeni bir düşüş koşusuna hazırlanmasına karşın, uzun vadede grafiğin yükselen kama gösterdiğini belirtti.

Günlük Ripple (XRP) grafiği

29 Şubat - 1 Mart 2020 Ripple (XRP) grafiği
29 Şubat – 1 Mart 2020 Ripple (XRP) grafiği

Son 24 saatte %0,62 değer kaybeden Ripple (XRP), bu haberin yazıldığı esnada 0,233615 dolardan işlem görüyor.

cryptopolitan

Üç milyon kripto kullanıcısı yanıtladı: Hangi kripto paralara ilgilisiniz?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir