featured

Piyasa toparlanırken 1 doların altında takip edilmesi gereken 4 altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin haberleri: Kripto para piyasası, son birkaç haftadır düşüş eğiliminin ardından Bitcoin’in yeniden 60 bin dolara çıkması ile toparlanmaya başladı. Bu kısa toparlanma ile birlikte kripto piyasa değeri yüzde 2,54 artarak yeniden 2,21 trilyon dolara ulaştı. Genel piyasa iyileşmesiyle birlikte altcoinler ve meme coinler haftalık kazançlarını yükseltti.

Piyasadaki iyileşmenin uzun vadeli olup olmayacağı tartışılırken Bitcoin’in net gerçekleşmemiş kâr ve zarar durumu, varlığın 365 günlük ortalamasının üzerinde yer alarak yükseliş eğiliminin süreceğini işaret ediyor. Ayrıca Bitcoin ETF’lerinde yaşanan girişlerin artması ve Alman Bitcoin satışlarının bitmesi toparlanma ihtimalini yükseltti. Piyasa toparlanırken önümüzdeki haftalarda 1 doların altında izlenmesi gereken 4 altcoini inceledik.

1. Cardano (ADA)

Son bir haftada yüzde 18 yükselen Cardano ADA fiyatı, 0,4321 dolardan işlem görüyor. Son bir ayda kayda değer bir yükseliş yaşayan ADA coin etrafında balina faaliyetleri artmış görünüyor. Bununla birlikte 30 günlük MVRV oranı yüzde 11’de duruyor ve bu da kısa vadede yatırımcının kazançlı olduğunu gösteriyor.

ADA teknik grafik /

ADA coin teknik grafiğine bakıldığında son 4 gündür yeşil mum yakan ADA fiyatı 0,43 dolarlık seviyesinde ve bu değer Ichimoku Bulutu’nun üzerinde yer alıyor. Yükseliş sinyali veren bu endeksi devam ettirmesi hâlinde ADA coin, 0,50 dolarlık seviyeye ulaşabilir. Göreceli Güç Endeksi’ne bakıldığında 50 seviyesinin üzerinde 62 desteğinde yer alan RSI değeri, bir miktar düşüş göstererek 60 seviyesine indi.  Son olarak ADA işlem hacmi yüzde 18 artış gösterdi.

2. Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Yeni çıkan oyna-kazan tokenlarından biri olan Shiba Shootout, oyun oynarken kazandıran bir projedir. Kripto ekosistemi ile eğlenceyi birleştiren proje, cazip ödüllendirici mekanizması sayesinde pasif gelirler ve oyun içi etkinlikleri ile yüksek kazançlar sağlar. Oyun, Vahşi Batı temasında özel bir kasabada geçer. Oyun içi token kazanmaya imkân veren etkinlikleri sayesinde sıradan meme coinlerden ayrılan proje bu yazının yazıldığı sırada yüzde 1540 staking ödül mekanizmasına sahip.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Dinamik ödül oranına sahip olan ve toplam arzının yüzde 20’sini staking ödüllerine ayıran Shiba Shooutout tokenı, 1,415,514 dolarlık birikim topladığını açıkladı. Satış fiyatı 0,0196 dolar olan SHIBASHOOT tokenı, erken alımda düşük fiyat avantajı sunar.

3. Sui (SUI) altcoini

Son 24 saate yüzde 7’nin üzerinde yükselen SUI fiyatı, haftalık yüzde 18 arttı. Bu yazının yazıldığı sırada 0,81 dolardan işlem görüyor. SUI, muhtemel bir boğa koşusu başlamadan önce izlenmesi gereken altcoinler arasında yer alıyor. 0,68’lik direnç noktasının üzerinde işlem gören SUI, blockchain alanında yenilikçi çözümler sunan teknolojileri sayesinde uzun vadeli potansiyel sergiliyor.

SUI altcoin
SUI teknik grafik / RSI

Fiyat aralığı ve DMI endeksi incelendiğinde satın alma bölgesinde yer alan Sui altcoinine ait Göreceli Güç Endeksi 50 sınırının tam üzerinde yer alıyor. Altcoin 0,68’lik direncin üzerinde tutunmayı başarır ve yükselişini sürdürürse yeniden 1 dolarlık seviyeye ulaşabilir.

4. Base Dawgz (DAWGZ)

Düşük fiyatlı airdrop yapan coinlerden biri olan Base Dawgz coin, yüksek ödüllere sahiptir. Bu yazının yazıldığı sırada 1 yılda yüzde 1708 APY veren Base Dawgz, altı farklı blok zincir üzerinde işlem gören öncelikli meme coinlerden biridir. Ethereum dışında Solana, BSC, Base ve AVAX ağlarında işlem görecek olan meme coin, fiyat artışına gitmeden erken alımda avantajlar sunuyor. Benzersiz bir çoklu zincir projesi olarak öne çıkan Base Dawgz, bu yazının yazıldığı sırada 0,0061 dolardan satın alınabilir.

Base Dawgz Ziyaret Edin

Sonuç olarak Base Dawgx, Sui ve diğer altcoinler piyasa şartları ile büyüme potansiyeli taşımasına rağmen kripto para piyasasının değişken doğası göz önüne alınarak yatırım yapılması önerilir. Ayrıca yatırım yapmadan önce yatırımcıların kendi araştırmasını yapması ve portföylerini buna göre belirlemeleri önerilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir