featured

Önümüzdeki hafta kaçırılmayacak 0,10 doların altında 3 kripto para ve 10x token projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, devam eden yükselişini hafta sonunda da sürdürdü. Yatırımcıların dijital varlıklara olan ilgisi artarken Bitcoin yakın zamanda kritik 38.000 dolar sınırına yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum gibi diğer kripto varlıklar da piyasadaki yükselişin ortasında yeni direnç seviyelerini zorluyor ve aşıyor.

Piyasadaki iyimserliği arttıran ve piyasada daha fazla yükselişe işaret eden bu eğilim, daha az bilinen altcoinlerin ve meme coinlerin de eş zamanlı olarak artış yaşamasını sağladı. Teknik göstergeler yorumlandığında umut verici potansiyeller taşıyan alternatif dijital varlıklara olan ilgi giderek artmakta. Bu aitcoinlerin blok zinciri yapılarında devam eden iyileştirmeler, yatırım topluluğunda yaygın olan olumlu duygulara katkıda bulunuyor.

Temel göstergelerden ve teknik analizden yararlanarak önümüzdeki hafta potansiyel kâr fırsatları sunan ve 0,10 doların altında fiyatlandırılan en umut verici kripto para birimlerini ve 10x kâr getirebilecek yenilikçi token projelerini derledik.

Hedera (HBAR) kripto coin ilgi görüyor!

Yüksek işlem hızını destekleyen ve kullanılan blok zincirlerinde daha hızlı ve ucuza işlem yapmayı sağlayan ayrıca bunun yanında geliştirme ekibiyle sürekli yükseltilen Hedera (HBAR), önümüzdeki hafta potansiyel sahip coinlerden biri.

Hedara aynı zamanda DLT Bilim Vakfı’ndan (DSF) bir araştırmacı olan Walter Hernández’in, konuşlandırılmış akıllı sözleşmelerin kaynak kodunu doğrulamak için bir iyileştirme sunan teklifin onaylandığının duyurulmasının ardından olumlu bir gelişme daha yaşadı.

Bu hafta teklifin uygulanmaya konulması Hedera’daki akıllı sözleşmelerle geliştiriciler ve kullanıcılar arasındaki etkileşimi önemli ölçüde artırdı. Bu yazının yazıldığı esnada HBAR, yüzde 0,88’lik bir yükselişle 0.06273 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi ise son 24 saate yüzde 3,65 bir düşüşle 44.554.028 dolara indi.

Uyuyan DOGE balinaları, hedefleri değiştiriyor!

Lider meme coin Dogecoin (DOGE) için türev işlem hacmi haberlerinin artması memecoin fiyatında iyimser bir heyecan yarattı. Özellikle DOGE yatırımcısına ait kısa pozisyonlar, geçen haftanın son işlem gününde 718,23 milyon dolar gibi etkileyici bir rakama ulaştı. Fiyat artışı lehine olan uzun pozisyonlar ve bahisler, yüzde 53,35’e yüzde 46,63’lük bir oran oluşturdu.

Buna ek olarak birçok Dogecoin önceki günlerde durgun cüzdanlardan taşındı. 1 milyon dolardan fazla DOGE tutan cüzdanların sayısındaki bu artış, hareketsiz DOGE sahiplerin faaliyetlerindeki artışla birleştiğinde yatırımcının coine olan ilgisinin arttığını gösteriyor.

Balinalarında etkisiyle geçen hafta yaşadığı yüzde – 7,39’lük düşüşün ardından DOGE fiyatı yazım sırasında 0.07778 dolardan işlem görüyordu ve dünkü 2 puanlık yükselişin yanında hafif bir gerileme yaşadı. Bir aylık grafiğinde ise yüzde 17,32’lik bir yükseliş yaşadığı görülüyor.

kripto

VeChain (VET) yeni adresler ile büyüyor!

Karmaşık tedarik zincirleri için süreçlerini ve bilgi akışını kolaylaştıran VeChain ağının yerel kripto para birimi olan VET, son zamanlarda kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti. Yeni adıyla X’te yayınlanan bir gönderide VeChain’in yaptığı son güncellemeler paylaşıldı.

 “1 Kasım’dan bu yana, kısmen devam eden Coinbase Learn programımız nedeniyle yaklaşık 160.000 yeni adres VeChain’e katıldı. Bu girişim, yeteneklerimizi ve başarılarımızı 100 milyondan fazla KYC kullanıcısına sergilememizi sağladı.”

VET sahiplerdeki artış, muhtemelen Coinbase’in 12 Eylül’de VET ve diğer VeChain tokenlerini destekleme kararıyla ilgili yaptığı duyurudan kaynaklandı. Bu artış coinin benimsenmesini arttırdığı gibi yatırımcı için VET’i bir alternatif hâline getirdi.

Son olarak bu yazının yazıldığı sırada VET 0,02154 dolardan işlem görür. Son 24 saatte değerinde yüzde 1,34’lük bir artış yaşayan VET coinin hacmi yüzde 15,82 yükseliş gösterdi ve 32.748.465 dolara çıktı. Haftalık bazda yüzde 1,69’luk bir artış yaşadı ve geçen aya nazaran yüzde 11,88’lik kazanç sağlayan olumlu eğilime katkıda bulundu.

1 günlük VET grafiği

Sonuç olarak temel ve teknik analize dayalı olarak seçilen bu üç kripto para birimi, önümüzdeki hafta potansiyel yatırımcılar için umut vaat ediyor. Yatırımcıların portföylerini oluşturmadan önce değişken kripto para piyasasında kendi araştırmalarını yapmaları önem taşır.

Bitcoin Minetrix 9. etabı tamamladı…

Altcoinlerin yanında dikkat çeken yeni bir proje olanBitcoin Minetrixtokenleştirilmiş bulut madenciliğine öncülük ediyor. Şeffaf, bağımsız ve güvenilir bir platform üzerinden BTC madenciliği yapmaya imkân veren proje, her kullanıcı için güvenilir bir madencilik anlayışı sunuyor. Özellikle üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor ve pasif gelir elde etmeye olanak veriyor. Ön alımla yatırımcılara sunulan BTCMTX tokenleri  “Satın Al & Stake Et” seçeneği ile daha fazla  kazanma şansı sunuyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Minimum uzmanlık gerektirdiği için hızla büyüyen Bitcoin Minetrix son güncellemelerle 9. etabı 2 gün içinde tamamlayarak büyük ilgi gördü. Bununla birlikte önemli bir kilometre taşına daha ulaşan token, en son veriler eşliğinde 4.200.000 dolar birikim toplandı. Son olarak yatırımcılardan büyük ilgi gören BTC Minetrix; ETH, USDT veya banka kartı ile satın alınabiliyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

finbold

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Bizi Takip Edin