Güçlü altcoin'den %50 yükseliş sinyali geldi!
Güçlü altcoin'den %50 yükseliş sinyali geldi! "Boğa çekici" modeli görüldü

Güçlü altcoin’den %50 yükseliş sinyali geldi! “Boğa çekici” modeli görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analistlere göre Cardano fiyat hareketi devasa bir boğa rallisi için hazırlanıyor olabilir. ADA teknik analizinde altcoin ile ilgili boğa görünümüne dair detayları anlattık.

Cardano, yüzde 50 yükseliş sinyali veriyor olabilir

Cardano fiyatı, bu hafta kripto para birimleri arasında en uygun grafiklerden biri olarak yorumlanıyor. Pazartesi günü, ayılar Cardano fiyatını 0,88 dolardan beklenen bir arz bölgesine itti. Boğalar bu fırsatı çabucak değerlendirdi ve indirimli ADA fiyatını satın aldı.

Çarşamba günü, Cardano fiyatı 0,93 dolar civarında seyrediyor. Cardano fiyatı için bir sonraki engel, 50 günlük hareketli ortalama olacak. Yatırımcılar, önümüzdeki günlerde 0,88 dolar bölgesini yeniden test etme olasılığı ile bu alanda daha fazla hamle bekleyebilirler.

74 sente düşerse dikkat

ADA fiyatı, Göreceli Güç Endeksi günlük grafiğinde alıcılı bir görüntüye sahip. Boğalar, çok önemli olan bir “boğa çekici” modeli çizdi. Cardano fiyatının genel yapısı bir yükseliş kupası ve kulp gibi görünüyor. Bu model, mevcut 0,93 dolarlık fiyattan 1,40 dolarlık bölgeye %50’lik bir ralli öngörüyor.

TM/ADA.4.20.22

Şu anda, yükseliş senaryosunun geçersiz kalabilmesi için ADA’nın 0,74 dolara kadar düşmesi gerekiyor. Fiyat bu alanı kırarsa tüm yükseliş senaryosu geçersiz olacak ve ADA fiyatı muhtemelen 0,65 dolar seviyesine düşerek mevcut Cardano fiyatından %30’luk bir düşüşle sonuçlanacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin