featured

GRT, bugün toparlanmaya başlamış gibi gözüküyor! Sıradaki hedef 0,5 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 24 Şubat tarihinde altcoin GRT, psikolojik bir seviye olan 0,3 dolar seviyesinden bir düşüş yaşamış ancak alıcılar bu fiyatı hızlı bir şekilde reddetmişti. Altcoin, son dört gün içinde %20 oranında artış göstererek 0,363 dolarda bulunan direnç noktasını kırmaya çalıştı. Bununla birlikte, gerçek bir toparlanma hareketinden söz edebilmek için boğaların 0,39 dolar seviyesini kırıp buranın üzerinde bir kapanış yapmaları lazım.

GRT için bazı teknik veriler:

GRT alıcıları 0,363 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başardı. Altcoin’deki gün içi işlem hacmi %33,6 oranında bir artış ile 125,6 milyon dolar.

Altcoin’in yeniden testi, destek noktasının dirence dönüştüğünü ve bunun da %20 oranında bir düşüşle sonuçlandığını gösteriyor. Satıcılar altcoin’i 0,3 dolardaki psikolojik seviyesine çekti. Ancak kripto para piyasasındaki ani bir talep fiyatı geri döndürdü. Bunun sonucunda ise %15’lik bir reddedilme mumu oluştu.

GRT grafik

Bugün GRT 0,33 dolardan bir sıçrama yaşayarak %9,2 oranında kazanç kaydetti. Kripto para biriminin grafiği, önemli SMA’ların (20, 50, 100 ve 200) düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Ani fiyat hareketi, MACD çizgisini daha yükseğe itti ve yavaş çizgiye aşağıdan yaklaştı. Bu yükseliş geçişi, yatırımcılar için bir satın alma sinyalini tetikleyecektir.

4 saatlik GRT fiyat grafiği analizi:

Bugünkü fiyat artışı, GRT alıcılarını 0,39 dolarda bulunan direnç noktasını kırmaya teşvik edecektir. Başarılı olurlarsa, yatırımcılar toparlanma hareketlerine başlayacak ve altcoin’ %30 oranında yükselterek 0,5 dolar seviyesine çıkaracaklardır.

Öte yandan, satıcılar 0,39 dolar seviyesinden sert direnç gösterirse ve altcoin’in fiyatını aşağıda tutmayı başarırlarsa yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bunun ardından ise satış baskısı hızlanacak ve fiyat 0,33 dolarda bulunan destek noktasına gerileyecektir.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 0,39 dolar ile 0,445 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,33 dolar ile 0,3 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin