Bu altcoinleri tutanlar dikkat! Grayscale bu iki Defi coin’i portföyünden çıkardı
Bu altcoinleri tutanlar dikkat! Grayscale bu iki Defi coin’i portföyünden çıkardı

Bu altcoinleri tutanlar dikkat! Grayscale bu iki Defi coin’i portföyünden çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, DeFi Fonunu yeniden düzenledi. Firma, finansal ürünün ağırlıklarını AMP (Flexa ödeme Ağının yerel tokeni) ile yeniden dengelerken, Bancor Network Token (BNT) ve Universal Market Access Protocol (UMA) tokenlerini portföyünden çıkardı.

Grayscale DeFi fonunu yeniden düzenledi

Şirket tarafından yayınlanan bir dizi tweet’e göre, bu, Flexa Network’teki ödemeleri teminat altına almak için kullanılan bir token olan AMP,  Grayscale’in yatırım portföyüne ilk kez dahil edildi.

Grayscale, Flexa Network’ün “ödemeleri fiat cinsinden hemen ödeyerek”, yatırımcıların dijital para birimlerindeki ödemeleri “daha kolay” kabul etmesine yardımcı olduğunu açıkladı.

Buna karşılık, kripto yönetim firması Bancor Network Token (BNT) ve Universal Market Access Protocol (UMA) DeFi fonundan kaldırdığını bildirdi.

Şirket, Grayscale Digital Large Cap Fund da dahil olmak üzere diğer ürünlerinde herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi.

Grayscale neden önemli?

2013 yılında kurulan ve ABD merkezli Grayscale Investments, kripto para yatırım hizmetlerine odaklanan dünyanın en büyük kuruluşu. Geçen yıl Kasım ayında, AUM’si tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60 milyar dolara ulaştı.

DeFi fonunun doğuşu

Grayscale, ürününü Temmuz 2021’de piyasaya sürdü. Merkezi Olmayan Finans (DeFi) Fonu, kurumsal yatırımcıların söz konusu alandan varlıklara maruz kalmalarını sağladı.

DeFi fonu 10 kripto varlık ile başlatılırken Uniswap’ın yönetim varlığı (UNI) ağırlıkların neredeyse yarısına sahipti.

Aave (AAVE) %10,25 ile ikinci sırada yer alırken, Compound (COMP) %8,38 ile üçüncü sırada yer aldı. Curve (CRV) – %7,44, MakerDAO (MKR) – %6,46, SushiSwap (SUSHI) – %4,83, Synthetix (SNX) – %4,43, yearn finance (YFI) – %3,31, UMA Protocol (UMA) – %2,93, ve Bancor Network Token (BNT) – %2, girişimin diğer tokenleriydi.

Altı ay sonra şirket portföyünü güncelledi. Web sitesine göre, Uniswap hala pastanın en önemli payını %43 ile elinde tutuyor, onu Aave (%13), Curve DAO Token (%10,6) ve Maker (%9) takip ediyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin