featured

Gözde metaverse coin’ler düşüşten kurtulamıyor! Hangisi daha önce dibe ulaşacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden olan Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND) fiyatlarının ikisi de alçalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Mevcut durumda SAND fiyatının düşüşü çok daha dik gözüküyor.

MANA uzun vadeli desteğe yaklaşıyor

Decentraland, Ethereum blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir sanal gerçeklik platformudur. Bu nedenle, MANA token’ı bir ERC-20 jetonudur. MANA, Decentraland pazarında üzerine inşa yapıp para kazanılabilecek arsaları satın almak için kullanılabilir.

Gözde metaverse coin’in fiyatı, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 5,90 dolara ulaştığından beri alçalan bir direnç çizgisinin atında işlem görüyor. Kasım 2022’de bu çizgi keskin bir redde neden olarak 0,50 dolar seviyesinin altına bir kırılmaya yol açtı. Bölge, Mayıs 2021’den beri destek sağladığı için bu çok önemli bir harekettir.

MANA fiyatı o zamandan beri düşüşe devam etti. Şu anda bir sonraki uzun vadeli destek noktası olan 0,31 dolara doğru ilerliyor. Alan, 2020’den bu yana tüm yukarı yönlü hareketi kontrol ederken 0,618 Fib geri çekilme seviyesi ile de çakışmaktadır.

Metaverse coin MANA

Haftalık RSI herhangi bir yükseliş sapması olmadan düştüğü için, henüz bir tersine dönüş işareti yok.

Sonuç olarak, metaverse coin için en olası fiyat tahmini 0,31 dolara doğru bir düşüştür. Bu da mevcut fiyattan %20 oranında bir kayıp gerçekleşmesi anlamına gelmektedir.

0,50 dolar seviyesinden bir kırılma gerçekleşmesi durumunda MANA için düşüş tezi geçersiz kılınacaktır. Böylece metaverse coin’in fiyatında bir miktar yükseliş görebiliriz.

SAND keskin bir düşüş yaşayabilir

SAND, blockchain tabanlı bir sanal dünya olan Sandbox’ın yardımcı program simgesidir. SAND fiyatı, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,48 dolara ulaşmasının bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altında işlem görüyor.

Kasım 2022’nin başında gözde metaverse coin’in fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yürürlükte olan 0,80 dolarda bulunan yatay destek noktasını kaybetti. .

MANA grafiğine benzer şekilde haftalık RSI, SAND için de düşüyor ve herhangi bir yükseliş sapması oluşturmadı.

Aşağı yönlü hareket devam ederse, bir sonraki en yakın destek noktası 0,22 dolar seviyesinde olacaktır. Bu da mevcut fiyattan, %60’lık bir düşüş gerçekleşmesi anlamına gelmektedir.

Bu nedenle, SAND fiyatındaki düşüş, MANA fiyatına kıyasla çok daha keskin duruyor. Ancak, şu anda her iki metaverse coin’in de oldukça kötü performans gösterdiği söylenebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin