featured

Gözde meme coin’lerin başı dertte mi? İşte yatırımcıların bir hamle yapmadan önce bilmesi gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’ler olan Dogecoin ve Shiba Inu’nun en iyi kripto para birimleri arasındaki yerlerini kaybetmelerine rağmen, bugün meme coin’ler toplamda %2,79 oranında bir yükseliş kaydetti.

Shiba Inu, bu hafta takıldığı aynı konsolidasyonda kalmaya devam etti. En gözde meme coin olan Dogecoin 0,07 dolar seviyesinin altında kaldı çok da fazla hareket etmedi.

Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum ise piyasa değerlerini 1,065 trilyon dolara ulaştırarak bir iyileşme gösterdiler.

Günlerin kırmızıda kapanmasının ardından daha geniş pazar hissiyatı toparlanmaya başladı ve böylece meme coin’ler de bu avantajı kullanarak yükseliş yaşadılar.

Dogecoin ve Shiba Inu’nun sırasıyla ilk 10 ve ilk 15’te bulunan yerlerini kaybetmelerine rağmen, genel olarak meme coin piyasasının değeri 16,1 milyar dolara yükseldi. Bitcoin ve Ethereum ise sırasıyla 23,000 dolar ve 1,660 dolar civarında işlem görüyor.

Dogecoin hareket etmiyor

Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, 0,067 dolar civarında işlem görüyor. DOGE, haziran ayının sonundan bu yana aynı fiyat seviyesinde konsolidasyonda.

Tüm dalgalanmalara rağmen fiyat hareketinde önemli bir değişiklik gözlenmedi. Ancak DOGE, hazirandaki çöküş sonucunda ulaşılan en düşük seviyenin ardından %28,63 oranında toparlanmayı başardı.

meme coin DOGE grafik

Benzer sinyaller, Parabolik SAR’dan başlayarak fiyat göstergeleri tarafından da sergilenmektedir.

Göstergenin beyaz noktaları şu anda şamdanların üzerinde yer almakta olup, temmuz ortasında bir hafta boyunca bir yükseliş eğilimi sergiledikten sonra düşüş eğilimini göstermektedir.

Müthiş Osilatör ayrıca, gösterge kırmızı ve yeşil çubuklar arasında geçiş yapmaya devam ettiğinden, nötr çizginin üstünde ve altında yer değiştirdiğinden dolayı kesin bir sinyal göstermedi.

Bu belirsizlik, meme coin’i haziran ayındaki %35,94’lük çöküşünü kurtarmaktan uzak tutacaktır.

Shiba Inu kararsız

Shiba Inu, son bir buçuk ayda %55,66 oranında yükseliş kaydetti. Bu da meme coin’in uzun vadeli yatırımcılarını mutlu etti.

Daha kısa bir zaman dilimine bakıldığında ise 0,00001197 dolar civarında işlem gören SHIB, yine de hareketsiz kaldı. Bu da meme coin’in 0,00001200 dolar seviyesinin üzerinde kapanmasını zorlaştırıyor.

Bollinger Bantlarının yakınlaştığı görülebilir. Bu da fiyattaki volatilitenin düşük olduğunu vurgular.

Bu, daha düşük fiyat dalgalanmalarına neden olabilir. Şamdanlar göstergenin temelinin üzerinde olduğu için SHIB için gerçekten faydalı olacaktır. Fiyatı düşüşten ziyade bir fiyat artışı yaşamasına karşı daha duyarlı hâle getirmiştir.

Öte yandan, sinyal çizgisi (kırmızı) ve gösterge çizgisi (beyaz) yedinci gün boyunca üst üste binmeye devam ettiği için MACD net bir sinyal göstermiyor.

Bir düşüş veya yükseliş geçişi gerçekleştiğinde, işler çok daha belirgin hâle gelecektir.

FxEmpire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin