featured

Gözde meme coin’ler piyasanın desteği ile rallilere başladı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden olan Dogecoin ve Shiba Inu, bugün yükselişte. Genel olarak piyasadaki olumlu hava rallilere destek verdi.

Dogecoin %5,45 oranında bir artış ile 0,07 dolara yükselirken, Shiba Inu ise %4’ün biraz üzerinde yükselerek 0,00001078 dolardan işlem gördü.

Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum sırasıyla 20,000 dolar ve 1,200 dolar seviyelerinin üzerinde kapanış yapmayı başardı.

Daha geniş piyasa eğilimi, bir haftalık volatil hareketin ardından bugün konsolidasyona dönüştü. Meme coin’ler çok fazla hareket etmedi. Ancak Bitcoin ve Ethereum kritik seviyelerin üzerine çıkmayı başardı.

Shiba Inu hafif yükselişte

Haziran ayında neredeyse %37 oranında düştükten sonra Shiba Inu, 0,00001 dolarda bulunan destek noktasını kaybetti. Bununla birlikte, düşüş uzun sürmedi ve meme coin en düşük seviyelere geriledikten sonraki hafta %53,32 oranında bir toparlanma yaptı.

meme coin SHIB

Geçtiğimiz günlerde düşüş yaşayan SHIB, şimdi yavaş yavaş önceki fiyatına geri dönüyor. Şu anda 0,00001078 dolardan işlem gören meme coin, yakında çok daha büyük bir toparlanma yapabilir.

Bollinger Bantlarının ayrışması, volatilitenin yakında düşeceğini gösteriyor. Ancak mumlar önyargının üzerinde kaldığında, SHIB yeşil mumların ilerlemesine olanak verecek.

Yükseliş görünümünü daha fazla destekleyecek olan şey teknik göstergelerden MACD’nin yükselişe işaret etmesidir. Meme coin, bu pozisyonu koruyabildiği sürece 0,000012 doların üzerine çıkabilir.

Dogecoin Shiba’nın hareketini takip ediyor

DOGE, hâlâ aktif olarak yükseliş trendi içindeki birkaç altcoin’den. Fiyat, haziran ayında çöküşün başladığı seviye olan 0,858 dolara doğru yaklaşıyor.

Meme coin, ilk olarak haziran başında %38,37’lik bir çöküş yaşadı. Ardından 0,05 dolar ile en düşük seviyelere geriledi. Bu hareketi 12 gün içinde %34,62’lik toparlanma takip etti.

Son 24 saatteki %5’lik artış, DOGE fiyatını 0,075 doların hemen altına yerleştirdi. Bu direnç noktasını desteğe çevirmek meme coin için çok önemlidir. Çünkü bu, haziran ayındaki kayıpları geri kazanmasına olanak sağlayacaktır.

Grafiğe bakıldığında DOGE fiyatının bir miktar yükseliş için hâlâ yeri olduğu görülüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) de, nötr işaretin biraz üzerinde olduğu için benzer bir hareketi vurguluyor. Satış baskısı devam ederse, RSI çok yakında düşüş bölgesine geri dönecek ve DOGE hızla toparlanma şansını kaybedecek.

FxEmpire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin