featured

Gözde meme coin, kritik bir eşikte! Bir sonraki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan DOGE fiyat hareketi, aşağı yönlü hareketin sona erdiğine dair ipuçları veriyor. Dogecoin eğer eğer 0,069 dolar seviyesinin altında bir kesin kapanış yaparsa yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Gözde meme coin’in fiyat hareketleri son zamanlarda belirsizlikler içerisinde hareket ediyordu. Ancak artık 0,10 dolara doğru bir yükseliş yaşanabilmesi yüksek bir olasılık.

DOGE fiyatı hareket etmeye hazır

Dogecoin fiyatı, dik düşen fiyat hareketi içinde denge ihtiyacını göstermeye devam ediyor. Ayılar, 12 Mayıs’tan bu yana genişleyen dürtü dalgalarıyla meme coin’i açığa çıkarmayı başardı. Mevcut konsolidasyon tahmin edilemez bir şekilde ilerliyor. Bu, düşüş eğiliminin erken kanıtı olabilir. Günlük yatırımcılar, bir sonraki yükseliş rallisi gerçekleşmeden önce kesilmiş beş dalgalı bir model aramalı.

Fiyat, 0,13 dolara kadar yükselen bir karşı trend rallisi kurarak fiyat hareketindeki uzun süreli düşüşü dengeleyebilir. Daha gerçekçi bir hedef ise, 11 Mayıs’ta meydana gelen düşüş boşluğunu doldurmak amacıyla belirlenen 0,10 dolar bölgesidir.

meme coin DOGE kapak

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi, DOGE 0,08 dolardan işlem görürken alıcıların 40 endeksindeki desteğini sürdürmesi sebebiyle için kısa vadeli bir yükseliş gerçekleşebileceğinin izlenimi yaratıyor.

Öte yandan 0,069 doların altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş senaryosu geçersiz kılınacaktır.

Ayılar, bu seviyede güçlü olmayı başarırlarsa meme coin’in fiyatı 0,05 dolara kadar gerileyebilir. Bu da mevcut fiyattan %40 oranında bir düşüş gerçekleşmesi anlamına gelir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin