featured

Gözde altcoin, ayılarla mücadele ederken ticaret hacmi artıyor! Yükselişin habercisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, bu sene oldukça fazla dalgalanma yaşadı. Birçok kez geriden gelmeyi başarı ve popüler kripto para birimlerini fiyat hareketi ile geride bıraktı. Ancak kısa süre önce %17 oranında bir düşüş yaşadı ve 5,09 dolara geriledi. Bugün, altcoin’in fiyatı 5,31 dolara yükseldi. Ancak tam bir iyileşme sağlamak için daha kat etmesi gereken çok yol var.

altcoin UNI grafik

Ticaret hacmi fırladı

Şu anda Uniswap için şaşırtıcı olan şey son 24 saatte bir önceki güne göre %45 oranında artışla 59,7 milyon dolarlık bir ticaret hacmine sahip olmasıdır. Görünüşe göre yatırımcılar düşük fiyatları bir fırsat olarak görüyor ve token satın alıyor. Bu yüzden yatırımcılar, UNI fiyatının yakın gelecekte yükseleceğini umuyor. Bu düşüncelerinde de haklı olabilirler.

Ağustos ayındaki büyük yükseliş çok uzun sürmese de, geçtiğimiz yıl inanılmaz hareketler gerçekleştirdi. Bununla birlikte diğer birçok altcoin’in aksine, Uniswap yıl boyunca genel olarak düşüş eğilimi göstermedi. Yatırımcılar için onu çekici kılan bir oynaklık seviyesini gösteren birkaç dalgalanma yaşadı. Fiyat düşük olduğu için yoğun bir şekilde satın alım işlemleri gerçekleşiyor olabilir.

Uniswap yeniden yükselecek mi?

UNI, eskisi kadar hayati olmayan NFT pazarında yaşıyor ve ölüyor. Piyasa verilerinin de gösterdiği gibi, NFT’lere olan ilgi bu hafta Kasım ayı sonuna kıyasla yaklaşık %90’lık bir düşüş yaşadı. Bu, özellikle yeni yıla girerken çok yakında değişecek bir tesadüf olabilir. Ancak şu anda NFT’lerdeki piyasa eğilimi olumlu görünmüyor.

NFT’ler ana akım cazibesini korumazsa gözde altcoin UNI, kripto pazarındaki yerini hızla kaybedebilir. Şu anda düşük fiyattan alım yapmayı ve fiyat yükseldiğinde karşılığını görmeyi uman yatırımcılar, özellikle buradaki değer geçici olabileceğinden, paralarını yeni NFT piyasasına koymanın doğasında var olan risklerin farkında olmalıdır.

FxLeaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin