featured

En gözde altcoin kritik seviyenin altına düştü! Düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un (ETH) fiyatı, genel olarak piyasa kırmızıda işlem gördüğü için bugün düştü. Ayrıca, son birkaç gündür ETH konsolidasyon aralığında geziniyor. Satıcılar, hareketli ortalama seviyesinin altında ümitlerini korumaya devam ediyor.

Etherum (ETH), mevcut seviyelerinden %20 oranında bir düzeltme yapmaya yöneliyor. ETH fiyatı yakında 10 Ocak tarihindeki düşük seviyesini test edebilir. Altcoin, 2.928 dolardaki destek noktası ile satıcılardan eylül ayındaki 2.650 dolarlık dip seviyelerini test etmelerini isteyecek.

Altcoin Ethereum

Ethereum, boğaların 9 Ocak’ın en düşük seviyelerinden başlayan son kazanımlarını elinde tutamadı. Bu yüzden grafiğinde aşağı yönlü sinyallerle flama şekli oluşturdu ve dar bir ticaret aralığında işlem görüyor. Altcoin fiyatı bir süredir 3.2 bin dolar ile 3.4 bin dolar arasında.

Altcoin için bir sonraki hedef ne?

Grafikteki bu flama yukarıdan ya da aşağıdan kırılma yaşayabilir. Teknik momentum osilatörlerinden ipuçlarını alırken hâlâ ayılar hakimiyeti elinde tutuyor. Hacim, fiyatlardaki düşüşle birlikte yaklaşık olarak %11 oranında yükseldi.

MACD orta çizginin altında tarafsız bir duruş sergiliyor. Bununla birlikte, günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), düşüş eğilimi ile 38 endeksinde işlem görüyor. Teknik görünüş düşüş senaryosunu destekliyor. Bugünün en düşük seviyesi flamanın alt trend çizgisine dokunuyor. Bu seviyenin altında gerçekleşecek günlük bir kapanış, kısa vadede altcoin için düşüş görünümünü güçlendirecektir.

Alternatif olarak, boğalar mucizevi bir şekilde kanalın aşağı eğimli çizgisine geri dönerse ve 200-EMA’ya dokunursa, altcoin’in yukarı yönlü hedef olarak 3.6 bin dolara dokunma ihtimali oluşabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin