featured

Gözde altcoin, karışık sinyaller verirken en kârlı hamle nasıl yapılır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity (AXS), satın alınan ilk on token arasına girerken Ethereum (ETH) balinalarının artan ilgisine maruz kaldı. WhaleStats’a göre, blockchain tabanlı oyun token’ı, son 24 saat içinde ilk 500 ETH balinası arasına girmeyi başardı. İlk 100’e bir bakış, AXS’nin dönem içinde biriktirilen en iyi token’lar arasında olduğunu gösterdi.

AXS altcoin

Gelişmeye rağmen, AXS yatırımcılarının alım pozisyonlarını harekete geçirme zamanının geldiğine dair bir kesinlik yoktu. Bunun nedeni, altcoin’in 24 saatlik ticaret hacminin azalmasıydı. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, bu yazının yazıldığı sırada AXS işlem hacmi 94,01 milyon dolardı.

Bu, 22 Ekim’deki değerinden %43,11’lik bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor. Bu, daha önce yatırımlarına daha fazla AXS ekleyen yatırımcıların azaldığı  anlamına geliyordu. Ek olarak bu, altcoin’in fiyatının 8,85 dolardan bir düşüş yaşamasına neden oldu.

Gözden kaçmamalı

Balinaların dikkatinden uzak, zincir üstü veriler, son zamanlarda kripto para borsalarına çok daha az AXS aktığını gösterdi. Santiment’e göre, AXS döviz girişi basın zamanında 209’du. Mevcut durumda bu, kâr eden daha az AXS yatırımcısı olduğu anlamına geliyordu. Bundan önce, özellikle döviz girişinin 44,000’in çok üzerinde olduğu göz önüne alındığında, yüksek satış baskısı olduğu görülüyor.

Satıcılardan gelen baskının azalmasına rağmen, altcoin’in kısa vadeli dibe ulaşması pek olası değildi. Bu nedenle, alış pozisyonlarını mevcut fiyatından yerleştirmek daha fazla zarara yol açabilir. Bu, döviz çıkışıyla da ortaya çıktı. Santiment, varlıklarını borsa dışına çıkaran daha fazla yatırımcının ellerinde tutmaya karar vermiş olabileceğini gösterdi. Bu aynı zamanda fiyat çizelgelerinde olası bir aşağı yönlü harekete işaret etti.

Bu yazının yazıldığı sırada borsadaki arz 21 Ekim’de 3,27 milyondan 2,26 milyona düştü. Ancak düşüş, AXS ağında yeni adreslerin oluşturulmasını engelleyemedi. Ağ büyümesinin 135’e yükselmesiyle, altcoin yatırımcıları, ekosisteme daha fazla eklemenin fiyatı mevcut düşüşün üzerine çıkaracağına dair biraz umutlu olabilir.

Bir sonraki hamleden önce dikkatli olun

Ek olarak, AXS’nin NFT durumunu dikkate almak gerekiyor. Bu yönüyle altcoin için daha olumlu bir haber oldu. Mevcut NFT piyasası çöküşüne rağmen, AXS’nin alım satım sayısı, bu yazının yazıldığı sırada 11 işleme kadar yükseldi. Sonuç olarak, toplam NFT hacmi 21 Ekim değerinin üzerine çıkmayı başardı.

Santiment’e göre, NFT hacmi 965,000 dolardı. Bu, oyun token’ına normalden daha fazla katılım olduğu anlamına geliyordu. Böylece, yatırımcılar bir sonraki hamlelerine karar vermeden önce bu verilerden bir ipucu alabilirler. Bağlam açısından, NFT işlemlerindeki artış bazen fiyatların yükselmesine neden olur. Yine de dikkatli olmak gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin