featured

Gözde altcoin, ağdaki sıkıntılara rağmen yükselişe geçti! Daha iyi günler kapıda olabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, son tartışmalara rağmen yükselişe geçti. Mart 2020’de kurulduğundan bu yana Solana hakkında bazı eleştiriler oldu. Cyber ​​Capital’in kurucusu Justin Bons, oluşturduğu bir başlık aracılığıyla ağın son anomalilerini ortaya çıkardı. Burada DeFi anlamında ademi merkeziyetçiliği nasıl ihlal ettiğine de değinildi.

Solana ağının içinde bulunduğu bazı çatışmaların temel doğası göz önüne alındığında, altcoin’in yükselişi bir sürpriz olarak karşımıza çıkıyor.

Karışıklığın önündeki engel

Şu anda Bons, ağdaki en son gelişmelerle ilgili birden çok ileti dizisi başlatmış olan en açık sözlü Solana eleştirmenidir.

Solana’nın bu yıl çok sayıda kesintisi oldu. Bunlardan en sonuncusu ise 1 Ekim’de gerçekleşti.

Bu, ağ için ciddi bir sorundur. Çünkü projeye ve yatırımcılar arasında altcoin’e olan güveni sarsabilir.

Solana’nın blockchain’indeki tek bir doğrulayıcı ile ilgili bir sorun kesintiye neden oldu. Sonuç olarak, tüm blockchain durdu ve tüm işlemler kısa bir süre için askıya alındı.

Solana yönetimi daha sonra yeniden başlatmak için kontrol işaretini kullandı. Bu şekilde, görünüşte ademi merkeziyetçi olan sistemlerinin ademi merkeziyetçiliğini kırdılar.

Ek olarak, geliştiriciler iş parçacığının hedefidir. Tartışmaya göre iki ağ geliştiricisi, diğer 11 ağ geliştiricisi olarak poz verdi. Bu iki geliştirici daha sonra TVL değerini artırmak için iki kez sayıldı.

Son sorunlara rağmen, SOL bugün erken saatlerde bir düşüş trendi oluşturmadan önce 3 ve 4 Ekim’de yaklaşık %8 oranında değer kazandı.

Bu ne anlama geliyor?

Bu yazının yazıldığı sırada SOL, son 24 saatte %4 oranında bir artış kaydetti ve 33,35 dolar civarında işlem görüyor.

Teknik göstergeler de olumsuz bir anlatı sunuyor. Boğa ve ayı gücü göstergesi, düşüş eğilimini koruyarak yatırımcılara güçlü satış işaretleri gönderdi. Benzer şekilde, stokastik RSI değerleri de bu sinyali takip ederek yatırımcılar arasındaki güçlü bir satış hissiyatına işaret ediyor.

Bu, SOL için daha kötü şeylerin habercisi olabilir. Bugünün şekillenen düşüş trendi, altcoin’in yaşayacağı serbest düşüşünün başlangıcı olabilir.

altcoin SOL grafik

İşler önemli ölçüde kötüleşirse fiyat, 78,60 Fibonacci seviyesinin altına düşmemelidir. Çünkü bu seviyenin aşağı yönlü kırılması durumunda daha fazla satış gerçekleşecektir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin