Goldman Sachs yeni projeyi duyurdu! İşte detaylar
Goldman Sachs yeni projeyi duyurdu! İşte detaylar

Goldman Sachs yeni projeyi duyurdu! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım bankası Goldman Sachs, yeni bir dijital varlık sınıflandırma sistemi başlatmak için yatırım firması MSCI ve kripto para istihbarat firması CoinMetrics ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Datonomy adı verilen bu sistem, kripto paraları ve tokenleri nasıl kullanıldıklarına göre sınıflandırır. Yatırımcıların ve endüstri katılımcılarının piyasayı verimli bir şekilde izleyebilmeleri için kripto tokenlerini daha iyi takip etmeyi amaçlıyor. Bu yeni kripto para sınıflandırma sistemi, akıllı sözleşme platformları ve DeFi gibi farklı kripto segmentlerindeki eğilimleri izleyebilir.

Yeni projenin detayları!

Goldman Sachs, Seçim Çerçevesi Müşteri Stratejisi ve Dağıtımı Başkanı Anne Marie Darling, şunları söyledi:

“İş birliği, MSCI’nin kritik karar destek araçları ve hizmetlerindeki uzmanlığını, Coin Metrics’in dijital varlıklar alanındaki zekasını ve Goldman Sachs’ın finansal piyasalardaki 150 yılı aşkın deneyimiyle eşleştirilmiş yenilikçi platformlarını, müşteriler için bu sorunu çözmeye yardımcı olmak için bir araya getiriyor.”

Veritabanı, piyasa katılımcılarının merkezi olmayan finans (DeFi) ve akıllı sözleşme platformları gibi çeşitli kripto alanlarındaki gelişmeleri anlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Goldman Sachs’ın kripto alanına katılımı

Goldman Sachs, doğrudan kripto para birimlerine yatırım yapmaktan vazgeçmiş olsa da, blockchain teknolojisinden faydalanmaya çalışıyor.

Bu yılın Mart ayında Goldman Sachs, Ethereum (ETH) ticaret seçeneği sunmak için Galaxy Digital ile tekrar ortaklık kurdu.

Mayıs 2021’de Bloomberg Yasası, Goldman Sachs’ın Bitcoin fiyatına bağlı olarak teslim edilemeyen vadeli işlemlerle ticaret sunmaya başladığını bildirdi.

Bu yılın Nisan ayında Goldman Sachs’ın ilk Bitcoin destekli kredisini sunduğu bildirildi. Aynı zamanda, yüksek net değerli bireyler (HNWI) müşterilerine Bitcoin ve Ethereum tabanlı finansal çözümler sunmaya başladı. Bu kripto enstrümanlarını finansal kurumlara da sunmayı düşünüyor.

Wall Street Journal, Ağustos 2022’de, Goldman Sachs dahil Wall Street’in en büyük bankalarının blok zinciri teknolojisini ticarete ve diğer işletmelere entegre etmek için çalıştığını bildirdi. Bununla birlikte, bu blok zincirler, söz konusu bankacılık kurumlarının kendileri tarafından kontrol edilip yönetilmeleri bakımından, merkezi olmayan DeFi blok zincirlerinden açıkça farklı olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin