featured

Teknik göstergeler olumlu! GALA, kritik direnç noktasından kırılmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki ayda birkaç kripto para birimi önemli ölçüde iyileşirken gözde altcoin’lerden bir tanesi olan GALA, konsolidasyon aşamasından kurtulmak için mücadele ediyor. Bu aralık, 0,07 dolar ile 0,046 dolar arasında bulunmaktadır.  Ayrıca, token’ın bir diğer temel avantajı, Stick Figure Productions ile ortaklık yaparak GALA filminin lansman duyurusunu yapmasıdır. Bu haber piyasaya daha fazla alıcı çekecek ve 0,07 dolardan yükselişi teşvik edecektir.

Altcoin’in fiyat konsolidasyonunu sona erdirmek için 0,07 dolar seviyesinden bir kırılmaya ihtiyacı var. Şu anda günlük RSI, belirgin bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

GALA için gün içi işlem hacmi 479,2 milyon dolardır. Bu da %4,1 oranında bir kayıp yaşadığı anlamına geliyor.

Temmuz sonundaki toparlanmanın ortasında, altcoin’in fiyatı 0,046 dolarda bulunan destek noktasından toparlandı ve %45,1 oranında artarak 0,067 dolardaki arz bölgesine ulaştı. Piyasa lideri olan Bitcoin 24,000 doları aşmaya yönelik başarısız girişimler sergilediği için kripto piyasası hâlâ belirsizliklerle mücadele ediyor.

Satış baskısı devam ederse, fiyat 0,067 dolardaki direnç noktasından geri dönebilir ve bu aralığa bağlı ralli içinde başka bir ayı döngüsünü tetikleyebilir. Ayrıca, 0,058 dolarlık ara desteğin altında bir kırılma, düşüşün tersine çevrilmesi için daha iyi bir onay verebilir.

GALA grafik

Bu nedenle beklenen geri dönüş, GALA fiyatını 0,046 dolara dokunmak için %26,6 oranında aşağı çekebilir.

Öte yandan, alıcılar genel direnci kırmayı başarır ve 0,07 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı yapabilirse yükseliş momentumunu hızlanacaktır. Ortaya çıkan boğa koşusu, altcoin’i %28 daha yükselterek 0,09 dolara çıkarabilir.

GALA için bazı teknik göstergeler

RSI: Günlük RSI, yükseliş duyarlılığının güçlendiğini gösterebileceğinden fiyat hareketiyle birlikte bir yükseliş sapması gösteriyor. Dolayısıyla bu farklılık, fiyatın sonunda 0,07 dolarlık dirençten çıkması gerektiğini gösteriyor.

Bollinger Bantları: Orta çizginin üzerinde işlem gören fiyat, alıcıların gözünün yukarda olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, göstergenin 0,07 dolarlık arz bölgesinin yakınında sallanan üst bandı, fiyat toparlanmasına karşı ek bir engel oluşturuyor.

GALA için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,07 dolar ve 0,09 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,0582 dolar ve 0,0517 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin