featured

Gala Games’in yeni yükseltmesinin tarihi belli oldu! Fiyat şimdiden yükselişe geçti

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Blockchain oyun platformu Gala Games’in yerel token’ı olan GALA, 18 Nisan’da GALA v2 yükseltmesiyle ilgili haberlerin çevrimiçi olarak paylaşılmasının ardından kayda değer bir yükseliş kaydetti.

Gala Games

Fiyat, 0,043 dolarlık düşük seviyelerinden 0,049 dolara kadar yükseldi. Bu da son 24 saatte %15 oranında değer kazandığı anlamına gelmektedir.

Token aynı şekilde son yedi günde de %15,36’lık bir artış kaydetti. 24 saatlik işlem hacminde ise %133’lük bir yükseliş gerçekleşti.

GALA v2 yükseltmesi

Gala Games, GALA v2’nin 15 Mayıs’ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu yükseltme, kullanıcıların bir airdrop yoluyla Gala token’larının (V2) yeni bir sürümünü almalarını sağlayacak.

Bu Ethereum sözleşmesine yapılan yükseltmenin, geliştirilmiş yazma mekanizmaları, güvenlik yükseltmeleri ve gelecekteki yükseltilebilirlik gibi çeşitli ilerlemeleri içermesi bekleniyor.

Ek olarak bu, artık Ethereum’da GALA’ya (v1) sahip olan tüm kullanıcıların yeni GALA (v2) token’ını otomatik olarak almasını sağlayacaktır. Gala v2 token’ının yayınlanmasından sonra herhangi bir değeri olmayacağı için Gala (v1) artık desteklenmeyecek.

15 Mayıs’taki anlık görüntüden önce, bu sözleşmelere havadan atılan token’lar geri alınamayabileceğinden, kullanıcıların mevcut token’larını tüm likidite havuzlarından veya akıllı sözleşmelerden çıkarmaları önerilir.

Kazanım elde edebilmek için, yatırımcılara token’larını kişisel bir cüzdanda tutmaları tavsiye edilir. 15 Mayıs tarihindeki güncelleme yaklaşırken Gala Games ekibi, kullanıcıları sık güncellemeler ve duyurularla güncel tutmayı planlıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir