FTX'in geri dönüş için hâlâ şansı var mı?
FTX'in geri dönüş için hâlâ şansı var mı?

FTX’in geri dönüş için hâlâ şansı var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mahkeme dosyalarına göre ABD hükümeti, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’den el koyduğu yaklaşık 700 milyon dolarlık varlığın kontrolünü talep ediyor. Mülkiyete, yaklaşık 525 milyon dolar değerinde 55 milyondan fazla Robinhood hissesi dahildir.

FTX kripto para borsasının hâlâ bir şansı olabilir. John Ray, Sam Bankman-Fried’in borsasının önümüzdeki günlerde yeniden canlandırılabileceğini söyledi. İflas sürecindeki FTX’in yeni CEO’su olan John Ray, SBF 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunduktan sonra atanmıştı.

Genesis’in kripto ticaret kolu parayı hareket ettiriyor. Etherscan tarafından derlenen blockchain verilerine göre, Genesis OTC ticaret masası tarafından kontrol edilen bir cüzdan, iflas başvurusunun yapıldığı gün Coinbase, Binance, Bitstamp ve Kraken’e yaklaşık 125 milyon dolarlık ETH, FTM ve USDT gönderdi.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin son seansta %0,7 düştü. MACD pozitif sinyal veriyor.

Destek seviyesi: 21.971 dolar

Direnç seviyesi: 23.709 dolar

Ethereum (ETH)

Ethereum, seans boyunca %2,1’e kadar yükseldikten sonra son seansta %0,1 düştü. RSI’ye göre hâlâ aşırı alım piyasasındayız.

Destek seviyesi: 1.586 dolar

Direnç seviyesi: 1.697 dolar

Ripple (XRP)

Ripple, son seansta dolar karşısında %0,8 düştü. CCI negatif sinyal veriyor.

Destek seviyesi: 0,387 dolar

Direnç seviyesi: 0,4244 dolar

Litecoin (LTC)

Litecoin, seans sırasında %2,3’e kadar yükseldikten sonra son seansta %0,6 düştü. Williams göstergesi negatif sinyal veriyor.

Destek seviyesi: 85,45 dolar

Direnç seviyesi: 92,69 dolar

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin